Vi har fremhævet forskellige X-Men: Days of Future Past spoilere, og denne gang vil Nicholas Hoult afsløre flere spændende nyheder om din yndlings Marvel-film. Bortset fra at tale om den nye franchise af X men , 'Jack the Giant Slayer'-stjernen tager os også med bag scenen, mens han diskuterer, hvordan han forberedte sig til filmen - fra vægtøgning til at udholde lange timers makeup.

Den 24-årige skuespiller er helt sikkert kommet langt - fra en lovende barnestjerne i Om en dreng til en skærm hjerteknuser i Varme kroppe . Nu vender den britiske stjerne tilbage i den nye del af den mutante superheltefilm.

Ryan Lambie fra Den of Geek slutter sig til andre pressefolk i et gruppeinterview med Nicholas Hoult. Her er nogle X-Men: Days of Future Past spoilere, der blev afsløret af udyret selv:Lambie: Dyrets karakter virker en lille smule mere menneskelig, end han var i den sidste film, er det rigtigt?

Hoult: Beast-looket er anderledes, ja. Det er et andet makeup-hold denne gang, og Bryan ville have en lidt anden ting. Jeg har kun været i det i et par dage indtil videre, men det er godt at have to meget forskellige karakterer at spille.

Lambie: Hvor lang tid tager det for makeuppen?

Hoult: Cirka 3-½ time. Vi chatter bare, mig og makeup-fyrene. Vi sidder der og snakker og hører musik.

Lambie: Hvordan forberedte du dig til de fysiske scener?

Hoult: Jeg tabte et læs vægt for Mad Max [Fury Road] så jeg var virkelig tynd. Så jeg spiste meget, og så, når du er i Beast-kostumet, begrænser det din bevægelse en lille smule. Så du skal træne for at være stærk nok til at bevæge dig rundt i det. Bortset fra det havde jeg en genial stuntfyr og gymnast, og han får mig til at se meget sej ud.

Lambie: Havde du en forbindelse til tegneserierne, før du kom ombord? Drømmede du om at spille Beast?

Hoult: Jeg voksede op med at se X men tegneserie. Og Beast var altid min yndlingskarakter at se, så ja, det var genialt at få chancen for at spille ham. Jeg var heldig nok første gang, men for også at komme tilbage til det med Bryan som instruktion - jeg har det rigtig godt med ham, og han elsker bare X men universet, bekymrer sig virkelig om det og har nogle gode ideer.

Jeg håber, du nød det korte interview med Nicholas Hoult. Vi vil fortsætte med at opdatere alle mutant-fans med mere X-Men: Days of Future Past spoilere.