Populært kendt for sin skurkerolle i JTBC's 'Itaewon Class', fik Ahn Bo Hyun seernes opmærksomhed for sit fleksible skuespil. De fleste ser ham som en dygtig kunstner på grund af hans tidligere og kommende store projekter. Men vidste du det? Før han blev berømt, måtte Ahn Bo Hyun tage forskellige job, der ikke var relateret til skuespil, for at forsørge sig selv.

Ahn Bo Hyun deler sin ydmyge karriererejse

Ikke alle berømtheder startede stort og blev født med sølvskeer i munden. Nogle måtte tage andre veje, før de landede på deres drømmejob, og Ahn Bo Hyun er en af ​​de inspirerende personer, der ikke tøvede med at prøve at lave værker, der ligger langt fra hans nuværende job som skuespiller.

Yumi(Foto: TVING Officielle Instagram)

I sin seneste gæsteoptræden i varietéprogrammet 'Knowing Bros' fortalte 'My Name'-stjernen til castet og offentligheden, at han kæmpede meget for at betale for sine leveomkostninger, før han nåede frem til showbranchen.Ahn Bo Hyun indrømmede, at han havde mange deltidsjobs som at arbejde i en food court, tankstation og levere aviser i Gangnam.

Den 33-årige skuespiller fik sin skuespillerdebut i hævnserien 'Golden Cross' i 2014. Men begyndte at blive mærkbar i seernes øjne, da han medvirkede i Song Joong Ki og Song Hye Kyos 2016-drama 'Descendants of the Sun', hvor han spillede rollen som en militærsoldat.

Ahn Bo Hyun(Foto: Ahn Bo Hyuns Instagram)

På trods af den anerkendelse, han fortsatte med at modtage, var Ahn Bo Hyuns løn endnu ikke nok til at betale regningerne. Så det næste, han gjorde, søgte igen deltidsjob. Den mandlige stjerne sagde, at det at blive anerkendt på grund af sine dramaer ikke ligefrem var lig med at have penge nok til at opretholde leveomkostningerne.

Ahn Bo Hyun(Foto: Ahn Bo Hyun Officiel Instagram)

Han fortsatte med at dele en hjerteskærende oplevelse, han havde, da han begyndte at arbejde på en byggeplads.

Ahn Bo Hyun nævnte, at i hans omgangskreds i Busan, hans hjemprovins, var Bo Hyun lige så berømt som Song Joong Ki. En dag, da han havde travlt med at arbejde på byggepladsen, ringede hans venner til ham. Da de var hans venner, besvarede han straks opkaldet. Men uventet viste det sig, at hans venner gerne ville vise deres venskab med ham til nogle af deres venner. Da de så ham iført sikkerhedshjelm og arbejde på en byggeplads, blev alle Ahn Bo Hyuns venner tavse.

DU KAN OGSÅ LIKE: Ahn Bo Hyun Relationsstatus 2021: Dater 'My Name'-skuespilleren nogen?

'My Name'-stjernen Ahn Bo Hyun begynder at bygge sit navn op i underholdningen

Heldigvis oplevede Ahn Bo Hyun i 2018, efter at have arbejdet hårdt, stabilitet i sin karriere som skuespiller. Fra hans enestående præstation i 'Itaewon Class' til at være den mandlige hovedrolle i sine egne dramaer i 'My Name' og 'Yumi's Cells' får skuespilleren endelig den anerkendelse, han fortjener.

Ahn Bo Hyun(Foto: Dispatch_Style Official Instagram)

Fra mindre roller til at blive en af ​​de stigende førende mænd i Kdrama, Ahn Bo Hyun forventes at dominere branchen i de kommende måneder.

Faktisk er han allerede den 3. november bekræftet til at medvirke igen i en ny serie 'Military Prosecutor Doberman' med sin nyeste hoveddame Jo Bo Ah. Kdramaen er ved at møde seerne i første halvdel af 2022.

I TILFÆLDE DU GLEDE DET: Bekræftet! Ahn Bo Hyun, Jo Bo Ah og flere medvirker i det nye K-drama 'Militær anklager Doberman'

Hvad kan du sige om Ahn Bo Hyuns inspirerende rejse? Del det med os i kommentarerne.

For flere K-Drama, K-Movie og berømthedsnyheder og opdateringer, hold dine faner åbne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley ejer denne artikel.

Skrevet af Shai Collins.