Chokeret og i vantro indeholdt telefonen billeder af hendes mand Lee Tae Oh med deres venner og en ukendt kvinde på et feriested. I andet afsnit af 'The World of The Married' opdagede Ji Sun Woo, at hendes nærmeste venner har været opmærksomme på hendes mands hemmelige affære. Hun følte sig svigtet og såret. Derefter genkendte hun den unge dame som Yeo Da Kyung, datter af hendes tålmodige og velhavende forretningsmand.

Hele familien deltog i Tae Ohs fest. Sun Woo stirrede på Da Kyung langvejs fra. Huntænkte på at dræbe sin mand, men hendes søn kom til hendes erkendelse og vågnede op fra hendes fantasi. Hun fortsatte med fejringen og forberedte kagen til Tae Oh. Under sin fødselsdagstale takkede Tae Oh alle deres gæster. Han takkede også sin kone Sun Woo for at organisere begivenheden

I slutningen af ​​sin tale sagde han til hende 'Jeg elsker dig', og alle jublede. Sun Woo nærmede sig Tae Oh i midten og kyssede ham. Da Kyung så ægteparrets gestus og vendte sig om. Sun Woo følte sig syg med alt det, der gik ned på bare en dag, så hun gik tidligt hjem og efterlod Tae Oh med de besøgende og deres søn Lee Joon Young.Mens Sun Woo var væk, gav dette Tae Oh chancen for at tale med Da Kyung. De mødtes i haven, og Da Kyung var ked af det over Tae Ohs besked til sin kone. Han forklarede dog, at han lavede falske handlinger for at vise folk og Sun Woo, at han bekymrer sig. Da Kyung truede ham med at afslutte sit ægteskab, ellers ville hun gøre det selv. Tae Oh overtalte Da Kyung til at give ham tid. Han rakte ud til hende og gav Da Kyung et intimt kys.

Da Sun Woo nåede sit værelse, tog hun kufferten og pakkede alt Tae Ohs tøj. Hun planlagde at få Tae Oh til at forlade huset. Der kom mange ting ind i hendes sind. Pludselig ankom Joon Young med Sul Myung Sook. Joon Young gik ind på sit værelse og sov.

Sun Woo konfronterede Myung Sook om hendes viden om Tae Ohs hemmelige affære og råbte af hende for ikke at fortælle hende sandheden. Myung Sook bad om tilgivelse, men uden held, hvilket fik hende til at gå. Hun gik ind på Joon Youngs værelse og huskede, at han ville tilbringe sin baseballlejr med sin far. Sun Woo følte sig mere forvirret, om hun ville presse igennem med at sparke Tae Oh ud af huset eller ej. Tae Oh ankom sent om aftenen fuld og gik direkte i seng for at sove.

Den følgende morgen lavede Sun Woo morgenmad og hilste på Tae Oh. Hun nævnte ikke, at hun kendte til hans affære. Hun lod sin søn nyde aktiviteten med sin far. Sun Woo tog på arbejde, mens Tae Oh fulgte deres søn til en natlig baseballlejr.

Senere på eftermiddagen modtog Sun Woo en ny patient i sin klinik, ingen ringere end hendes mands forkælelse: Da Kyung. Hun bad om en lægekonsultation. Sun Woo var overrasket over at møde hende, men hun lod som om hun ikke vidste noget om Da Kyungs affære med sin mand. Myung Sook så Da Kyung gå indenfor til Sun Woos klinik.

Da Kyung sagde, at hun har følt sig syg, svag og ikke har nogen appetit, og at hendes krop gør ondt. Sun Woo tog en blodprøve for at kontrollere eventuelle infektioner og bede hende om en urinprøve. Sun Woo spurgte Da Kyung, om hun er seksuelt aktiv og ser nogen i øjeblikket. Da Kyung bekræftede, at hun er i et forhold med en gift mand. Sun Woo indeholdt sig selv og fortsatte med sine noter. Da Kyung fortsatte, at mandens kone ikke kender til deres forhold.

Sun Woo rejste sig og tjekkede for en graviditetstest ved hjælp af Da Kyungs urin, og den kom ud positiv. Hun følte sig chokeret. Hun fortalte Da Kyung om sin graviditet. Da Kyung var lamslået og gik ud for at tale med en gynækolog. Myung Sook gik til Sun Woos kontor og fortalte, at Da Kyung bad om en abort.

Tae Oh og Joon Young kom tilbage fra baseballlejr. Sun Woo lavede bøf til middag og talte glad om baseball med sin familie.

Den følgende morgen ventede Sun Woo på Tae Oh til morgenmad. Hun konfronterede ham om hans affære, men han nægtede det kun, indtil Myung Sook, gynækologen, kontaktede Tae Oh og fortalte ham, at Da Kyung er gravid.

Tae Oh forlod deres hus og fortalte Sun Woo, at der var presserende ting at gøre.