Infinites Kim Myung Soo, også kendt som L, har valgt sin næste dramarolle. Idol-sangerinden spillede en indierocker, der blev idol-elev i 'Shut Up Flower Boy Band' og den unge So Ji Sub i gyserromcom 'The Master's Sun.' Dernæst skal han spille sekretær Gil, IT-geniets højre hånd Cha Jung Woo, i det kommende drama 'Cunning Single Lady'.

Sekretær Gil var engang et spillecenter på deltid. Han har været loyal over for Cha Jung Woo, spillet af Joo Sang Wook, siden de tidlige dage, og hans chef er nu en velhavende mand.

Titlens snedige singledame er faktisk hans chefs overfladiske ekskone, Na Ae Ra, spillet af Lee Min Jung. Cha Jung Woo var kun ingeniørstuderende, da parret mødtes første gang. Ægteskabet var ikke så let, som Na Ae Ra havde forestillet sig, det ville være, og parret blev skilt. Hun besluttede, at hun ville have det bedre uden ham.



Men tingene blev ikke bedre for Na Ae Ra. Efter ægteskabets opløsning blev livet endnu sværere for hende. Hun drømmer om at blive forelsket igen. Så da hun møder sin eks igen, og han er en velhavende mand, tænker hun på, hvorfor ikke falde for en, hun allerede er faldet for én gang før. Hun gør alt, hvad hun kan for at forføre ham.

Men Cha Jung Woo vil ikke have nogen del af hende. Det, han ønsker, er hævn for den måde, hun behandlede ham på sidste gang. Det kan betyde, at han vil foregive at falde for hende og planlægge at dumpe hende. Vil han være i stand til at udføre sin plan, eller vil de følelser dette par engang havde for hinanden vinde frem? Og hvordan passer L ind i dette billede?

Kun forfatterne ved det med sikkerhed. Men én ting er sikker.

Selvom der er gået noget tid siden deres skilsmisse, har disse to karakterer stadig meget at blive voksen, før de kan få et voksent forhold. De har også en masse svære følelser at komme forbi.

Lee Min Jung blev sidst set i 'All About My Romance', som ikke fik de bedste karakterer.

I 2013 spillede Joo Sang Wook læge i det populære drama 'Good Doctor' og optrådte også i dramaet 'Ten 2'.

Instruktør Do Dung Sun, der instruerede 'Queen of Housewives' og 'Me Too, Flower', vil instruere.

Choi Soo Young og Lee Ha Na skal skrive manuskriptet. Den sendes den 26. februar efter 'Miss Korea'.