Et koreansk drama vil aldrig være komplet uden et sjovt bromance-forhold inden for dets mandlige rollebesætning.

Secret Royal Inspector (stills)(Foto: naver)

Det kommende mystiske komedie-drama, der udspillede sig i Joseon-dynastiet, 'Secret Royal Inspector', får en buzz på grund af dets skuespillere, Kim Myung Soo og Lee Yi Kyungs bromance!

Hovedrollen, Sung Yi Kyum, bliver spillet af sangeren og skuespilleren Kim Myung Soo. Efter at han var blevet taget på fersk gerning, blev han straffet til at være en hemmelig kongelig inspektør. Hans job er at besøge provinserne som undercover for at kende og høre historierne om de mennesker, der bor i områderne, og afslutte ulovlige handlinger såsom korruption og uretfærdigheder.På den anden side spiller Lee Yi Kyung Park Choon Sam, en snakkesalig, kærlig og en komisk offentlig embedsmand i Hongmungwan. Siden barndommen voksede han op med at hjælpe Sung Yi Kyung, hver gang han havde brug for det. Gennem årene med at leve og være sammen var deres venskab vokset og blevet tættere på hinanden.

Park Choon Sam er en loyal og lidenskabelig tjener for Sung Yi Kyum. Men selvom de har arbejdet med hinanden i årevis, har disse to mænd forskellige livserfaringer, de har opbygget et stærkt venskab med mere end bare brødre, så deres kemi og historie bliver en vigtig del af det kommende drama.

Det kan ses på billederne, at Sung Yi Kyung og Park Choon Sam ser varme og hyggelige ud med hinanden. bromantisk venskab mellem de to er tydeligt gennem stillbillederne udgivet til dramaet. De er som brødre, der tilbringer tid sammen på en behagelig måde og taler afslappet uden hierarki.

Den ekstraordinære hengivenhed fra karaktererne modtager forventninger, for de er begge fantastiske skuespillere. Folk, især fans, er begejstrede for at se flere af deres bromance-scener, som helt sikkert vil give en interessant og komisk stemning.

Kwon Na Ra (1)(Foto: mylovekbs)

I mellemtiden vil Kim Myung Soo, udover den sjove bromance, også have sin kvindelige hovedrolle Kwon Na Ra. Hun skal spille karakteren Hong Da In, en kvinde, der arbejder for Joseons regeringskontor). Da In vil være undercover som en gisaeng (en veluddannet kunstner, der underholdt mænd gennem musik og kunst).

Mens hun udfører sin mission, vil hun krydse veje med Sung Yi Kyum og slå sig sammen for at bekæmpe uretfærdighederne i deres sted.

Secret Royal Inspector Cast(Foto: Pinterest)

'Secret Royal Inspector' har planlagt premiere den 21. december klokken 21.30 (KST), hver mandag og tirsdag. Dramaet er instrueret af Kim Jung Min, og manuskriptet er skrevet af Park Seong Hun.Skuespilleren Lee Yi Kyung var også kendt for sin komiske rolle i 'Welcome to Waikiki' sæson 1 og sæson 2. Han blev døbt som 'Gwaenchana Gwaenchana' for sine legende ansigtsudtryk i den nævnte serie.Kwon Na Ra fik sit store gennembrud som skuespillerinde for sin skildring som Oh Soo A i det koreanske hit 'Itaewon Class'. Hun var også tidligere medlem af K-pop pigegruppen 'HELLOVENUS.'

I mellemtiden har Kim Myung Soo som skuespiller og idol lavet en masse gode præstationer fra scene til skærm, og han er på vej til at bygge sit eget navn i underholdningsindustrien.

Ejes af Kiltandkeeley.

Skrevet af Shai S.