Ikke alene har 'Oh My Venus' So Ji Sub, der spiller en velskabt fysisk træner, og Shin Min Ah, der spiller sin ude-af-formede kærlighedsinteresse, resten af ​​drama-castet forme sig også pænt.

I 'Oh My Venus' spiller So Ji Sub kendistræneren Kim Young Ho. Shin Min A spiller den skrøbelige, uhyggelige advokat Kang Joo Eun. Hun var engang kendt for sit slanke, flotte udseende, men hun har taget meget på i vægt siden gymnasiet. Hun mistede selvtilliden og stod over for helbredsproblemer og hyrede Kim til at hjælpe med at ændre sit liv.

Dramaet har også Yoo In Young i hovedrollen som kvinden, hvis fysiske transformation og nye selvtillid inspirerer Shin Min Ahs karakter til at begynde at træne. Og de ekstremt personable skuespillere Henry Lau og Jo Eun Ji har skrevet under på roller i dramaet. Henry Lau fra Super Junior M skal spille So Ji Subs sympatiske amerikanske ven. Henry optrådte for nylig i dramaet 'Persevere Goo Hae Ra', mens Jo Eun Ji har mere dramaerfaring. Hun udviste komisk charme i dramaer som 'Personal Taste' og 'Falling for Innocence'. Jo Eun Ji skal spille Shin Min Ahs ven og fortrolige.Sung Hoon, der havde en breakout-rolle i det seneste drama 'Noble My Love', er den seneste tilføjelse til rollebesætningen. Sung skal spille en anden populær personlig træner, So Ji Subs rival i arbejde og kærlighed. Sung ved alt om at holde sig i form. Den 32-årige skuespiller var professionel svømmer, indtil en skade gjorde det svært for ham at konkurrere. Han vendte sig til skuespil og debuterede i 2011 i 'New Tales of the Gisaeng'. Han havde også en rolle i 'Faith: The Great Doctor' med Lee Min Ho.

Han vil have noget til fælles med So Ji Sub, som trænede til en karriere som professionel svømmer, før han begyndte at modellere.

Jung Gyu Woon, der medvirkede i 'Wonderful Mama', 'God's Gift - 14 Days' og 'Birth of a Beauty' skrev under på en endnu ikke afsløret rolle i 'Oh My Venus'.