Før de fremviser deres kemi i deres nye juridiske drama 'Big Mouse', fremviser Lee Jong Suk og SNSD's YoonA deres billeder og perfekte krop i et nyt magasinbillede sammen.

SNSDs YoonA og Lee Jong Suk Stun i New Pictorial

Magasinet Elle Korea benyttede Lee Jong Suk og SNSD's YoonA til deres marts 2022-udgave. De to berømtheder, der er kendt for at være certificerede headturners, udstrålede stærk karisma på deres billedsnaps til modemagasinet.

SNSD Yoona(Foto: Elle Korea Instagram)
SNSD Yoona

De to berømtheder arbejder i øjeblikket sammen om deres første dramateam-up, 'Big Mouse', også kendt som 'Big Mouth'.På billederne uploadet af magasinet Elle Korea iførte hovedrollerne sig i Prada og Miu Miu og beviste deres status som modeikoner.

Lee Jong Suk(Foto: Elle Koreas Instagram)
Lee Jong Suk

'W'-skuespilleren gik straks til filmen 'Big Mouse', efter han var færdig med at arbejde på sine kommende action-eventyrfilm 'Decibel' og 'The Witch 2'.

I mellemtiden udgav magasinet et udsnit af interviewet med den koreanske hjerteknuser.

DU KAN OGSÅ LIKE: 'Decibel' med Lee Jong Suk, Kim Rae og Cha Eun Woo afgiver første stillbilleder + film modtager eksplosive investeringer til filmindustrien

Da han blev spurgt om hans rolle som Park Chang Ho i 'Big Mouse', sagde Lee Jong Suk, at han ønskede at få en lidt anden side af ham frem, hvilket signalerede en ny transformation.

Elle Korea udgiver Teaser af Lee Jong Suk og YoonA's interview

Lim YoonA, som skal markere sit 15-års debutjubilæum, fortalte, at hun føler, at indflydelsen påvirker hendes præstationer, uanset om det er skuespil eller optræden på scenen som medlem af Girls' Generation. Hun tilføjede, at der skete mange ting med hende i 2021, der fik hende til at vokse som person.

SNSD Yoona(Foto: Elle Koreas Instagram)
SNSD Yoona

Lee Jong Suk og Lim YoonA har deres charme, når de leverer deres præstationer i dramaer. De viser begge kærlighed til skuespil. Den mandlige stjerne blev derefter spurgt, hvilken slags præstationer skuespil giver ham, og han svarede: 'Følelsen af ​​præstation kommer fra det faktum, at der er mennesker, der støtter mig. Ønsket om at tilbagebetale dem (fans) vokser.

Lee Jong Suk(Foto: Elle Koreas Instagram)
Lee Jong Suk

'Hush'-skuespillerinden gav sit oprigtige svar ved at sige: 'Den støtte, jeg har modtaget indtil videre, har ændret mig enormt. Efter at have spillet en rolle føler jeg, at jeg samler endnu et stykke data om mennesker i mit hoved.'

YoonA og Lee Jong Suks fulde magasininterview kan findes i det kommende martsnummer af Elle.

'Big Mouse' forventes at blive sendt i første halvdel af 2022.

I TILFÆLDE DU GLEDE DET: KDrama Romance Masters Lee Jong Suk, Kim Seon Ho, Kang Ha Neul og Jung Hae kommer til at møde seere med deres kommende film og dramaer

Er du spændt på Lee Jong Suk og SNSD YoonA's dramateam? Del dine kommentarer med os!

For mere koreansk drama og berømthedsopdateringer, hold dine faner åbne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley ejer denne artikel.

Shai Collins rapporterede dette.