Da 'The Silent Sea' når halvvejs gennem den første sæson, finder Gong Yoo, Bae Doona og resten af ​​holdet ud af sandheden bag den tophemmelige mission.

På trods af at regeringen blokerede dem for at modtage vital information om måneekspeditionen, erfarede Song Jian, at Republikken Koreas rum- og luftfartsdivision (SAA) vil have dem til at hente prøver af 'månevand'.

'The Silent Sea' Episode 4: Gendannelse af kommunikationssignalet

Det stille hav(Foto: Netflix Korea)

Mens holdet bevæger sig i grupper, forsøger kaptajn Han og resten af ​​den mandlige besætning at forbinde kommunikationslinjen igen.Han Yun Jae bevæger sig ned til elevatorskakten i håb om at genoprette signalet. Desværre begynder elevatoren at stige op og lige i tidens løb; det lykkes ham at komme ud og flytte til et meget mere sikkert område.

Kaptajn Han er dog stadig i fare, da en del af stationen næsten ramte ham, hvilket fik ham til at hænge på hovedet.

På grund af påvirkningen blev hans iltsystem beskadiget, og han skal straks til stationen, før han helt mister sin iltforsyning.

LÆS MERE: 'The Silent Sea' Afsnit 3: Den mystiske virus begynder at bekymre Gong Yoo og resten af ​​Elite Space Crew

Da han går til stationen, falder han pludselig sammen, men resten af ​​holdet formår at redde ham og genopfylder hans ilt med det samme.

'The Silent Sea' episode 4 viste, at et af besætningsmedlemmerne tilfældigvis er en spion.

Det skete, efter at holdet fik et kommunikationssignal uden for stationen og så ud til at komme fra lager 3, hvor andenpiloten Lee Gi Su døde.

Først tror besætningen, at det kan være den ubudne gæst; dog viser det sig, at Gi Su arbejder for RX.

Dette er også hovedårsagen til, at kaptajn Han beslutter sig for at skjule nogle oplysninger fra sine medlemmer.

Sangen Jian opdager virussen

Det stille hav(Foto: Bae Doona officielle Instagram)

Til at begynde med troede Song Jian, at hændelsen, der dræbte Gong Soo Chan, ikke var en virus eller en bakterie, da kroppen ikke viser spor fra den.

Interessant nok testede hun sit blod og en prøve fra kapslen og lærte, at vandet hurtigt kan formere sig og først stopper, når værten dør.

Med dette advarede Song Jian holdet om de mulige virkninger af stoffet fundet i kapslen.

'De prøver, vi er her for at hente, er det vand?' spurgte hun teamlederen.

Ud fra dens udseende så det ud til, at kaptajn Han vidste noget om ekspeditionen.

Song Jian satte spørgsmålstegn ved, hvorfor han var nødt til at holde det hemmeligt, men Han Yun Jae forklarede, at sådanne oplysninger ikke skulle lækkes for at undgå massehysteri.

Med ny vital information er spørgsmålet, hvordan de kan styre produktionen af ​​månevandet, da det kan formere sig uendeligt.

I TILFÆLDE DU GÅR GÅR: Gong Yoo og Bae Doonas 'The Silent Sea' fortsætter med at stige, rangerer på tredjepladsen i Netflix Top-tv-shows på verdensplan

KDramasters ejer denne artikel

Skrevet af Geca Wills