Netflix afslørede endnu en runde af lokkende stillbilleder til den kommende serie 'The Silent Sea' med Gong Yoo, Bae Doona, Lee Joon og flere.

Streaminggiganten fortsætter med at vise seerne et glimt af den længe ventede sci-fi Kdrama sammen med det stjernespækkede cast.

Teasere 'Det stille hav'

I en række stillestående klip udgivet af Netflix er elite-rumholdet i overlevelsestilstand, mens de forsøger at komme igennem og udholde de 'mystiske hændelser' i det ydre rum. Både Bae Doona og Gong Yoo bar hele rumdragter under en nødlanding på månen.Det stille hav(Foto: Netflix Korea) The Silent Sea skæres stadig

I den kommende sci-fi-serie påtog sig 'Train to Busan'-stjernen rollen som Han Yoon Jae, rumbesætningens teamleder, som er på vej ud på en særlig mission, mens den prisvindende skuespillerinde er astrobiolog Song Ji Ahn.

I en anden stadig klip viser den forberedelsen før deres mission til månen og udfordringerne efter deres start.

Teaseren antyder også, hvordan rumbesætningen kæmper for at overleve i rummet.

LÆS MERE: Gong Yoo, Bae Doona, Lee Joon og flere forvandler sig til Space Elite Crews i Netflix' 'The Silent Sea'

Det stille hav(Foto: Netflix Korea) The Silent Sea skæres stadig Det stille hav(Foto: Netflix Korea) The Silent Sea skæres stadig Gong Yoo, Bae Doona, Lee Joon og Jung Woo Sung(Foto: Netflix Korea) The Silent Sea skæres stadig (Foto: Netflix Korea) The Silent Sea skæres stadig (Foto: Netflix Korea) The Silent Sea skæres stadig (Foto: Netflix Korea) The Silent Sea skæres stadig

'Mystiske hændelser stødt på den forladte månebase,' lyder billedteksten.

Udgivelsesdatoen for 'The Silent Sea' er planlagt til den 24. december med i alt otte afsnit, som eksklusivt får premiere på Netflix.

Mød skuespillerne fra Netflix' The Silent Sea

(Foto: Netflix Korea) The Silent Sea karakter plakater

Udover duoen inkluderer hovedstjernerne også Lee Joon som Ryu Tae Seok, holdets senioringeniør.

Den kommende serie bliver skuespillerens comeback-drama efter at have spillet med i 2017 'My Father is Strange'.

Han vil også have en back-to-back-serie 'Bulgasal: Immortal Souls' i luften i december.

På den anden side er 'Crash Landing on You'-skuespillerinden Kim Sun Young, som påtog sig rollen som holdlæge Hong Ga Young, med i elite-rumbesætningen.

I mellemtiden vil Lee Moo Saeng være sikkerhedschef Gong Soo Hyuk og Lee Sung Wook vil spille rumskibspiloten Kim Sun.

Derudover vil Gong Yoo også blive genforenet med sin 'Squid Game'-medspiller Heo Sung Tae, som påtog sig karakteren af ​​Kim Jae Sun, Republikken Koreas Space Aviation Administrations ressourceteamleder og vil arbejde sammen med Han Yoon Jae og Song Ji Ahn.

For at huske, havde Hallyu-stjernen en kort cameo i den rekordstore Netflix-serie, mens Heo Sung Tae portrætterede skurken spiller nr. 101 Jang Deok Soo.

For nylig udgav streaminggiganten fantastiske karakterplakater med rollebesætningen fra 'The Silent Sea' i deres rumdragter.

Jung Woo Sung taler om at producere The Silent Sea'

(Foto: Netflix Philippines) The Silent Sea cast Gong Yoo Bae Doona Lee Joon

Udover den fantastiske rollebesætning, instruktør og manuskriptforfatter, er Netflix-serien også produceret af den prisvindende skuespiller Jung Woo Sung.

I en begivenhed talte han om, hvad der fik ham til at producere 'The Silent Sea'.

Han afslørede, at han var chokeret over historien om 'The Sea of ​​Tranquility', som var der, hvor den kommende serie var baseret.

'Jeg elskede ideen, så jeg ville lave en længere version, og jeg begyndte at tage udfordringen op uden frygt. Jeg er endt med at producere den, efter at jeg kom sammen med dette fantastiske cast,' sagde han.

I TILFÆLDE DU GÅR GÅR: Netflix annoncerer 'The Silent Sea' udgivelsesdato + afslører første teaser med Bae Doona

KDramasters ejer denne artikel

Geca Wills skrev dette