Deres første møde var ikke romantisk i modsætning til, hvor mange kærlighedshistorier udspiller sig. Men Kim Soo Hyun og Seo Ye Jis forholdstransformation fra had- til kærlighedsforhold vil helt sikkert smelte dit hjerte!

Kim Soo Hyun ser på Seo Ye Jis øjne

Kim Soo Hyuns første indtryk på Seo Ye Ji efter at have mødt hende for første gang i haven og forsøgt at stoppe hende fra at ryge, var ikke en god start. Han forsøgte også at redde hende og endte med at blive skåret i hænderne, da hun brugte en kniv til at true nogen. Midt i alle disse problemer mødte Kim Soo Hyun Seo Ye Ji på sit kontor.Hun viste ham igen sin stædige personlighed og skræmte Kim Soo Hyun med sin status som en kendt forfatter.Seo Ye Ji redder Kim Soo Hyun anden gang

Hun begynder at blive begejstret for at møde Kim Soo Hyun igen. Denne gang ved hendes bogsigneringsarrangement. Kim Soo Hyun tager sin bror med sig, som får raserianfald midt i den store menneskemængde. Seo Ye Ji reddede Kim Soo Hyuns bror fra diskrimination ved at skabe en stor scene, selvom hun er en berømthed.

Seo Ye Jis beundring over for Kim Soo Hyun Rise Up

Han forlod byen for at vende tilbage til sin hjemby, hvor triste minder fra fortiden kommer til live. På trods af at hun har glemt sin fortid, er hun villig til at gå igennem den bare for at være sammen med ham. Seo Ye Ji rejser langt, indvilligede i at blive lærer og blev i det forbandede slot bare for at være i nærheden af ​​ham igen.

Hun bekymrer sig ikke om nogen undtagen ham, og at se hans raske krop er den mest givende del af at lære ham mere at kende. Hun kan ikke lade være med at imponere den mand, hun virkelig kan lide mest.

Kim Soo Hyun viste sine følelser, da han kommer for at redde Seo Ye Ji fra smerte

Seo Ye Jis første møde med sin far var hjerteskærende. Hendes far kvalte Seo Ye Ji og efterlod hende chokeret og benægtende. Hun gik derefter i regnen uden at vide, hvor hun skulle tage hen. Kim Soo Hyun hørte, hvad der skete med hende, og da han tænkte og så hende gå på motorvejen, skyndte han sig og trodsede regnen for at finde hende.

Da hun så Kim Soo Hyun redde hende efter et af hendes mest triste øjeblikke, følte hun sig lettet.

Kim Soo Hyun tager sig af Seo Ye Ji

Seo Ye Ji forsøgte at konfrontere ham om hans følelser, men Kim Soo Hyun er god til at holde. Han fik et hjørne, da hun spurgte ham 'Kan du lide mig?' men han tav bare og stammede foran hende. Det er bare en af ​​de gange, hvor han forsøgte at skjule det, men handling taler højere end ord.

Kim Soo Hyun laver morgenmad til Seo Ye JI

Seo Ye Ji var i stand til at overtale Kim og hans bror til at blive på slottet. For første gang laver nogen mad til en overdådig morgenmad til hende. Det føles som om hun har fundet en ny familie, hun måske kalder sin egen.

Kim Soo Hyun følte sig glad for at tjene Seo Ye Jin på sin egen lille måde.

Seo Ye Ji siger 'Jeg elsker dig' til Kim Soo Hyun på toppen af ​​hendes lunger