Sangen Seung Heon deler sine tanker om at arbejde med Seo Ji Hye, hans uforglemmelige dramaer og mere(Foto: SBS)

Den 4. juli kom Song Seung Heon som gæst i SBS's radioprogram, 'Kim Young Chul's Power FM', og delte sine tanker om sit nyligt afsluttede hit-romantik-drama, han for nylig medvirkede i, kaldet 'Dinner Mate', hans sande personlighed uden for kameraet og mere!

Skuespilleren sagde, at han føler, at 'Dinner Mate' startede for blot et par dage siden, men den slutter faktisk i dag. Han tilføjede, at de filmede det sidste afsnit for to uger siden på grund af en oversøisk udsendelsessituation.

Når vi taler om hans førende dame, Seo Ji Hye, der spiller Wo Do Hee, sagde Song Seung Heon, at hun er meget smuk og også en god skuespillerinde. Han siger, at Seo Ji Hye har de største øjne blandt alle de skuespillerinder, han havde optrådt sammen med, og det var han i stand til at fortælle til Seo Ji Hye selv under optagelserne. Han nævnte også, hvordan hendes øjne er større end skuespillerinden Kim Tae Hees.Sangen Seung Heon deler sine tanker om at arbejde med Seo Ji Hye, hans uforglemmelige dramaer og mere(Foto: Asian Wiki | Fandom Wiki)

Song Seung Heon fik sit gennembrud i hitdramaet 'Autumn In My Heart' (2000), og under interviewet sagde han, at han føler, at det først var i går, da han optrådte i den klassiske tv-serie. Da han slog det op, var det faktisk fra september i år 2000. Han blev ret chokeret, da han indså, at han medvirkede i 'Autumn In My Heart' for 20 år siden, ikke for 10. Han siger, at tiden flyver hurtigt.

Skuespilleren sørgede for at kreditere sit drama 'Autumn In My Heart' for hans succes i dag. Tidligere var det i stand til at opnå en seertal på 42 %. Han fortæller, at dramaet motiverede ham til at sidde og snakke i Kim Young Chuls Power FM.

Sangen Seung Heon deler sine tanker om at arbejde med Seo Ji Hye, hans uforglemmelige dramaer og mere(Foto: SBS)

Song Seung Heon fortsatte derefter med at fortælle, hvor fascineret han var, da koreanske dramaer begyndte at stige internationalt. Dengang blev han ikke engang genkendt af udlændinge, men folk fra udlandet blev ved med at besøge ham i hans hus og på hans kontor efter et vellykket drama. Når han bliver spurgt om den mest mindeværdige scene, svarer Song Seung Heon ved at sige scenen, hvor han bar Song Hye Kyo på ryggen over stranden.

Ved at nævne sit andet hit-drama, 'East of Eden', var han ret chokeret over, hvor varmt vejret var i Hong Kong, mens han filmede det der. Da han blev spurgt, hvilket drama der var det mest mindeværdige, svarede han 'Three Guys and Three Girls', hans debutdrama. Han fortalte, at han oplevede mange strabadser, mens han filmede det i løbet af tre år, men han fortrød det aldrig, fordi det gjorde ham til den person, han er i dag.

Sangen Seung Heon deler sine tanker om at arbejde med Seo Ji Hye, hans uforglemmelige dramaer og mere(Foto: SBS)

Ydermere nævnte skuespilleren, at 'Alene hjemme' er tv-showet, hvor han var i stand til at vise sin fjollede side. Han sagde, at han har en tendens til at rode rundt, før han filmer en seriøs scene og er mere klodset i det virkelige liv, især når maskintyper er involveret.

Til sidst sagde han, at de fleste mennesker, der ikke kender ham, siger, at han virker som den ældste af tre søskende, men hvis folk rent faktisk kendte ham, ville de tro, at han var den yngste.

Fang Song Seung Heon i historien fuld af sjov, mad og romantik i 'Dinner Mate'.