Son Ye Jin udtrykte sine intense følelser for sit seneste K-drama 'Thirty-Nine' med andre hovedstjerner Kim Ji Hyun og Jeon Mi Do.

Mens JTBC-serien siger farvel til seerne, oplyser den 40-årige Hallyu-stjerne og nygifte vigtigheden af ​​melodramaet for hende som skuespillerinde og kvinde.

Son Ye Jin fortæller om sin rolle som Cha Mi Jo i 'Thirty-Nine'

Niogtredive pressekonference Son Ye Jin(Foto: Dispatch Korea)
Niogtredive pressekonference Son Ye Jin

I et interview opnået af det koreanske medie, TenAsia , Son Ye Jin deler, hvad hun virkelig føler for at spille rollen som Cha Mi Jo i JTBC's 'Thirty-Nine'.Skuespillerinden fortsatte med at beskrive sin karakter som en, der valgte at skjule sin smerte, 'men jeg optrådte som en moden og varm person.'

I onsdags- og torsdagsdramaet er Cha Mi Jo, der voksede op i en velhavende familie, leder og administrerende direktør for sin egen dermatologiske klinik.

På trods af at hun levede et behageligt liv og var omgivet af sin kærlige familie, kunne hun ikke undslippe sin smertefulde fortid.

'Thirty-Nine' afslører, hvordan Cha Mi Jo tilbragte sin barndom på et børnehjem efter at være blevet forladt af sin biologiske mor. Heldigvis blev hun adopteret af en familie, der kun viste hende kærlighed og venlighed.

I TILFÆLDE DU GÅR GÅR: Smukkeste koreanske skuespillerinder i slutningen af ​​30'erne til 40'erne: Son Ye Jin, Kim Tae Hee, Song Hye Kyo, More Hallyu Queens Rangeret

Mens interviewet fortsætter, disker Son Ye Jin ud af JTBC-seriens indflydelse på hende som person.

Hun forklarede, at 'som skuespillerinde, som kvinde og som en person, der lige er gået gennem niogtredive, var det et arbejde, der gav mig en masse trøst,' tilføjede, at 'Thirty-Nine' vil være en af ​​de bemærkelsesværdige projekter for hende, der udtrykker hendes stærke kærlighed til dramaet.

Desuden blev Hallyu-stjernen også rørt over venskabet, der ses i K-dramaet.

Niogtredive(Foto: JTBC)

Hun siger, at hun føler sig 'misundelig på venskabet mellem dem, der bekymrede sig mere om hinanden end dem selv.'

Til sidst ønskede hun, at 'Thirty-Nine' havde givet publikum 'noget varme' til dem, der oplevede et 'træt liv' og sympatiserede med de seere, der i øjeblikket led smerte og ubehag.

'Thirty-Nine' Finalescores All Time High Seertal + Samme dato som Son Ye Jins bryllup med Hyun Bin

(Foto: JTBC)

Serien på 12 afsnit er Son Ye Jins comeback til den lille skærm efter at have sat hovednavnet på storhittet K-dramaet 'Crash Landing on You' med sin nu mand, Hyun Bin.

'Thirty-Nine'-finalen afsluttes med en høj tone efter at have markeret sin nye personlige rekord.

Ifølge Nielsen Korea fik showet en gennemsnitlig landsdækkende rating på 8,1 procent, det er det højeste siden dramaet havde premiere.

Derudover hypede seerne også finaleafsnittet på sociale medier og udtrykte, hvordan slutningen var smukt udført. 'Thirty-Nine'-finalen var også samme dag som Son Ye Jins bryllup med Hyun Bin.

Duoen blev knyttet sammen i et intimt udendørs bryllup på Grand Walkerhill Seoul den 31. marts.

Hyun Bin og søn Ye Jin bryllupsbillede(Foto: Vast Entertainment | Naver) Hyun Bin og Son Ye Jin bryllup (Foto: Vast Entertainment | Naver) Hyun Bin og Son Ye Jin bryllup

Gæsterne kaldet 'århundredets bryllup' inkluderer parrets familie, slægtninge og nære venner.

På begivenheden er Gong Hyo Jin, Kim Ji Won, som var Hyun BIns medspiller i 'Secret Garden', og Jung Hae In, Son Ye Jins førende mand i 'Something in the Rain'.

LÆS MERE: Son Ye Jins brudekjoler: Disse kendte designere står bag brudens blændende kjoler

KDramasters ejer denne artikel
Skrevet af Geca Wills