Kim Jong Kook tager fat på spørgsmålet om hans helbred efter at være blevet kritiseret for at bruge steroider.

'Running Man' grundpillen er i en varm stol efter en berømt canadisk bodybuilder, og YouTuber Greg Doucette postede en video, der påpegede, at den sydkoreanske berømthed kunne bruge et stof til at booste sin kondition.

Sangerværten klapper dog tilbage og afviser på det kraftigste, at han er på et dopingstof.Over Kim Jong Koos Youtube-kanal 'Gym Jong Kook' forklarede han sine 2,29 millioner abonnenter og fans sin holdning til problemet.

Kim Jong Kook nægter brug af steroider

Kim Jong Kook(Foto: Kim Jong Kook officielle Instagram)

Skuespilleren indrømmede, at han ikke forventede at blive genstand for denne form for kontrovers, og tilføjede, at han fandt det 'sjovt og spændende'.

Desuden skulle han 'grine af det' og behandle det som en form for underholdning, men var overrasket over, at det kom til nyhederne.

For at imødegå beskyldningerne er Kim Jong Kook villig til at gennemgå en række tests for at bevise, at han er uskyldig i steroidmisbrug.

'Hvis det er nødvendigt, planlægger jeg at gennemgå alle de test, der findes i verden. Jeg blev færdig med en i dag. Hvis der er nogen offentligt troværdige test, som du anbefaler, så anbefal dem i kommentarerne,' sagde han på sin kanal.

LÆS MERE: 'Running Man'-medlemmerne Yoo Jae Suk og Kim Jong Kook forbliver uovervindelige i 3 måneder i træk på Variety Star Brand Rankings

Desuden påpegede 'I Can See Your Voice'-værten, hvorfor han startede sin Youtube-kanal, og det er for at dele sin fitnessrejse.

'Jeg åbnede denne kanal med min beskedne krop, simpelthen fordi jeg ville dele mit liv med at træne baseret på hårdt arbejde og sundhed, hvis det kunne hjælpe bare én person med at få håb om at leve et sundt liv efter at have set mig som et levende bevis. Det er derfor, jeg driver denne kanal på trods af mine mangler,' sagde skuespilleren på sit YouTube-fællesskab.

Den canadiske bodybuilder og fitness-youtuber Greg Doucette kritiserede Kim Jong Kook

Greg Doucette(Foto: Greg Doucette Officiel Instagram)

Den 31. oktober postede Greg Doucette en video, der udtrykte sine dristige bemærkninger til den berømte vært.

I en video med titlen 'Kim Jung Kook || Natty or Not,' hævder fitness-entusiasten, at sanger-værten misbruger steroider.

Desuden understregede han også, at han i skuespillerens alder måske ikke havde det niveau af testosteron, som hans krop havde brug for for at have den ekstremt massive fysik.

Fans stod bag Kim Jong Kook på trods af kontroversen

Over sociale medier udtrykte fans og netbrugere deres tanker om Kim Jong Kook-steroidkontroversen.

Flere fans kaldte den canadiske Youtuber for en af ​​skuespillerens hadere, mens andre påpegede, at hans fysik er naturlig på grund af hans intense træning og dedikation til fitness.

På den anden side hånede fans fitness-professionen og sagde, at han kunne være jaloux på, hvordan 'Seri Money Club'-værten var i stand til at samle millioner af følgere inden for måneder efter lanceringen af ​​sin kanal.

I TILFÆLDE DU GÅR GÅR: Yoon Eun Hye læser nyheder om 'Running Man'-cast, der nævner hendes navn i showet - Er 'Princess Hours'-skuespillerinden klar til at gøre en gæsteoptræden?

KDramasters ejer denne artikel.
Skrevet af Geca Wills