RHONY Ramona Singer VS Kristen Taekman! Real Housewives Of New York City Ramona Singer opfører sig som totalt nussejob i denne sæson! Newbie Housewives-stjernen og -modellen Kristen Taekman tager ikke let på Ramona Singers bratte opførsel. Faktisk står Kristen fuldstændig fast, og får Ramona til at ligne en chidish priss, der bekymrer sig mere om sit hår end sine venner. Troede Ramona Singer faktisk, at hun kunne slippe af sted med at kaste et glas Pinot efter Kristen Taekman i Berkshires? Ramona brækkede modellens læbe! Hvem tror Ramona, hun kaster ting i folks ansigter. Jeg håber virkelig, at RHONY-producere overvejer at fyre Ramona fra showet. Og i sidste uge efter at Kristen smed vand tilbage mod Ramona, kaldte Singer endda Kristen for en b*tch for at have ødelagt hendes dyrebare blowout! Ramona beviser på RHONY endnu en gang, at hun kan anrette det, men ikke kan tage det. Singer startede vandkampen, men alligevel bliver Ramona sur, da Taekman faktisk kæmper tilbage. Ramona, alias Rameana' ifølge Taekman på WWHL, har irriteret alle og opført sig præcis på samme måde, som Ramons prædiker til opfordrer til ikke at opføre sig. Bede Kristen tage sig af sin egen sag, mens Ramona klart overskrider sine grænser med Sonja Morgan?

Og hvad med hvordan Ramona har holdt op for Aviva, efter Drescher kaldte hende 'white trash' i sidste sæson på RHONY. Hvor hurtigt glemmer Ramona. Ramona gik glip af Heathers fest, fordi Aviva ikke var inviteret. Hvor hurtigt glemmer Singer at kalde Aviva for en psykopat! Så da Kristen ringer til Ramona for ikke at dukke op til en fest, som hun tidligere sagde, hun skulle deltage i, bliver Singer vild med Kristen. Kan du forestille dig, hvis Ramona holdt en fest, og Kristen ikke dukkede op, fordi hun blev fornærmet, at en anden Housewives-stjerne ikke blev bedt om at deltage? Ramon Singer ville miste sine øjne! Hvor er de rigtige husmødre i New York City Ramona Singer på vej hen med al denne hykleriske adfærd? Ramona Singer viser på RHONY, at hun ikke har nogen manerer, ingen takt og ingen klasse. Singer opfører sig som et barn, men når hun bliver kaldt på sin opførsel, vender hun samtalen tilbage til nogen eller noget andet for at få varmen af ​​hende. Singer blander sig i Sonjas forretning, når Sonjas unge mænd er en af ​​de eneste ting i livet, der gør Sonja glad i disse dage. Ramona hævder at elske sin Housewives BFF, men sladrer om hendes økonomiske problemer til enhver ved enhver chance, lægger Sonjas forehavender ned og har nu saboteret hendes kærlighedsliv.

Singer-stikkeren skal svirre væk fra vores New York Housewives! Bortset fra at Ramona opfører sig som et totalt nussejob, formår RHONY ikke at levere på hver episode. Historielinjer som Carole, der opgraderer sin lejlighed ved at tage sit køkken ud, er latterlige?! Da Carole sagde i sin skriftestol, at kvinder i New York City ikke bruger deres køkkener, faldt jeg næsten ned af stolen. Jeg bor i New York City, og jeg bruger mit køkken hver eneste dag. Selvom jeg ikke er en rig Real Housewives-stjerne i New York, ville jeg lave min egen mad, selvom jeg hang med Sonja Morgan på Upper East Side. Nå, det var kedeligt, så tilbage til Ramona Singer og hendes nye nemesis Kristen Taekman og deres eskalerende fejde, der muligvis vil gøre RHONY spiselig. Og Ramona købte en AC til at installere i Heathers hus var uvurderlig! Men hendes latterlige mini-drama-sammenbrud i skoven var vild med Ramona. Jeg begynder at have en nyfundet respekt for nybegynderen og fanfavoritten Kristen Taekman. Taekman var også fornuftens stemme, da hun ikke kunne tro, at Housewives ikke brugte de smukke faciliteter på spaen i sidste uge. De hang bare og drak, mens enhver anden kvinde absolut ville dø for at være i den eksklusive spa uden økonomiske begrænsninger.

Mand, jeg får en 30-minutters massage og tager i hvert sekund, som om det er min sidste dag på jorden! Glad for at vide, at Taekman ikke er så forkælet og ikke taknemmelig som de andre husmødre. Hun råber konstant på Ramona og lader hende ikke slippe afsted med at opføre sig som en møgunge. Hendes one-liners er også ret underholdende.

'Sonja er den eneste person, jeg kender, som kunne spille konkurs fabelagtigt ud,' sagde Kristen Taekman, med henvisning til Sonjas dybe økonomiske problemer, mens Morgan ikke har noget problem med at sørge for regningen på den frække salon til 7 kvinder.

Taekman kaster endnu et skænderi ind i sin skriftestol, efter Ramona kastede sin Pinot på Kristen og sagde: 'Jeg lærer mine børn ikke at slå, ikke at kaste. Gik Ramona glip af det memo for 65 år siden?'

'Hun bliver ved med at presse mig. Jeg tager ikke hendes lokkemad. Jeg tror, ​​det irriterer hende endnu mere, at jeg ikke er bange for hende. Jeg har en rolig og rationel måde at håndtere hende på, og jeg får en følelse af, at det er nyt for hende. Ikke fedt at smide noget efter nogen,' skriver Kristen i sin after-show-blog.

Kristens slogan 'Jeg er ikke det skarpeste værktøj i skuret...men jeg er smuk' giver den nybegyndere Housewife ingen retfærdighed. Hendes 'værktøj' er skarpere end Ramona, Sonja og Avivas kedelige instrumenter tilsammen.

Hvis side er du på? Kristen eller Ramonas?