Skuespillerinden Park Shin Hye klipper en frisk frisure lige i tide til sommersæsonen! Den nye do chokerede ikke kun hendes fans, men også netbrugere over hele verden.

Den 28. maj uploadede den berømte skuespillerinde en afslappet spejl-selfie på sin sociale mediekonto med billedteksten 'Nogen fortæller mig, hvordan man vokser dit hår hurtigere ud?'

Park Shin Hye er kendt for at have et langt og naturligt glat hår. Men til sommer valgte hun at gå med et stilfuldt skulderlangt snit med lag. Hendes følgere er overraskede, men de elsker helt sikkert skuespillerindens nye frisure.Her er nogle af kommentarerne:

'Hun er bare så elskelig.'

'Hvordan er Park Shin Hye så smuk?'

'Hun er så heldig at være så smuk.'

Park Shin Hye skal medvirke i en zombie-thrillerfilm med titlen ' Alive' sammen med skuespiller skuespiller Yoo Ah In den 24. juni.

Denne film fortæller om en by, der blev inficeret af en ukendt og mystisk virus, hvilket resulterede i, at byen blev et komplet kaos og til sidst blev lukket af. Så efterlader det to overlevende fuldstændigt isolerede og forsøger at leve og overleve i den kritiske situation.

Alive, navngivet som #Alive, styres af instruktøren Cho Il-hyung, med skuespillerne Yoo Ah-in og Park Shin-hye i hovedrollerne. Denne film er baseret på den amerikanske film 'Alone' udgivet i 2019 af Matt Naylor, som har tilpasset manuskriptet sammen med instruktøren Cho Il-hyung.

Den sydkoreanske skuespillerinde og sangerinde Park Shin-hye blev født 18. februar 1990. Hun blev bredt anerkendt for at spille hovedrollen i melodramaer, nemlig Stairway to Heaven (2003) og Tree of Heaven (2006). Hun betragtes som en af ​​de mest produktive skuespillerinder i sin generation og fik endnu mere anerkendelse for sine roller i tv-dramaerne You're Beautiful (2009), The Heirs (2013), Pinocchio (2014-2015), Doctors (2016) og Erindringer fra Alhambra (2018-2019).

Park Shin-hye blev opført iForbes Korea Power Berømthed. Hun blev nummer 33rdplads i 2015 og 12. plads i 2017.

Skuespillerinden blev født iGwangjuog voksede op iSongpa-distriktet,Seoul. Hendes storebror erPark Shin-wonder er kendt som guitarist og komponist. Hendes første optræden i underholdningsindustrien var på musikvideoen 'Flower' sang afLee Seung-hwan. Efter dette gennemgik Park Shin-hye en formel uddannelse i sang, dans og skuespil for at styrke sit talent.

Park Shin-hye er nu en af ​​de mest efterspurgte støttespillere efter hendes hit-dramaPinocchioudgivet i 2014-2015. Hun støttede mærker somMamondeogBruno Magliog alt salg steg på grund af hendes tilslutning. Hun dominerede også internationale mærker som det italienske luksusmærkeBruno Magli, fransk udendørstøjsmærkeHirseog filippinsk tøjmærkeBænk.

Sangerinden/skuespillerinden er også den første berømthed nogensinde, der er valgt til at være model for VISA og også den første koreanske stjerne, der er blevet valgt som global ambassadør for det østrigske smykkemærke Swarovski. Det britiske juvelermærke Olivia Burton valgte også Park Shin Hye som sin første brandambassadør nogensinde for Korea.