Park Min Young er i øjeblikket en af ​​de mest populære koreanske berømtheder. Da hendes romancer på skærmen ofte har en lykkelig slutning, har Park Min Young så også nogen speciel i hendes liv?

Park Min Young Relationship 2021: Hvem er Lee Min Ho og Park Seo Joon i hendes liv?

Der var nogle skuespillere, der tidligere var knyttet til Park Min Young, og to af dem var Lee Min Ho og Park Seo Joon.

I 2011 slog Park Min Young sig sammen med Lee Min Ho til dramaet 'City Hunter'. De fik seernes hjerter til at blafre med deres naturlige kemi, at mange blev nysgerrige, om de faktisk datede i det virkelige liv.Lee Min Ho(Foto: MYM Entertainment Official Instagram) Lee Min Ho

Derefter udgav Dispatch billeder, der viste, at de to hovedstjerner ofte gik ud. Outlet afslørede, at de datede efter seriens afslutning. Nyhederne cirkulerede straks på forskellige online-portaler, og både Park Min Young og Lee Min Ho's agenturer bekræftede deres forhold.

Men fem måneder efter dating sagde 'City Hunter'-stjernerne det op.

Park Seo Joon og Park Min Young(Foto: News1 / tvN)

Syv år senere skabte Park Min Young endnu en gang en buzz online efter at være blevet linket til Park Seo Joon. De arbejdede som par på skærmen i tvN's 'What's Wrong with Secretary Kim?', en af ​​de mest sete romantik-komedieserier i 2018.

LÆS OGSÅ: Park Seo Joon og Park Min Youngs tidligere interview og datingrygter dukker op igen

Park Seo Joon og Park Min Young(Foto: tvN) Park Seo Joon og Park Min Young

DU KAN OGSÅ LIKE: Netflix' hovedtrailer 'The Silent Sea': Gong Yoo, Bae Doona og flere Tag til månebasen for en tophemmelig mission

På grund af deres overfyldte kemi og nærhed til hinanden, spekulerede fans og seere på, at de var kærester. Rygterne varede i lang tid, selvom Park Min Young og Park Seo Joon allerede henvendte sig til offentligheden, at de bare var nære venner og gode kolleger.

Dater Park Min Young nogen?

Ifølge Celeb Stat er Park Min Young i øjeblikket single. Selv i sine tidligere interviews ville skuespillerinden ikke diskutere sit personlige liv til offentligheden.

DU KAN OGSÅ LIKE: 'Sungkyungkwan Scandal' Cast Update 2021: Her er hvad Song Joong Ki, Park Min Young, Park Yoo Chun og Yoo Ah In er i gang med nu

Park Min Young(Foto: Park Min Young Instagram | Harper's Bazaar)

Den 35-årige K-drama-stjerne har i øjeblikket travlt med at filme sin kommende serie 'Office Romance Cruelty'. Denne gang vil hun arbejde sammen med K-drama hjerteknuseren Song Kang. I oktober cirkulerede billeder af dem, der filmede, på nettet.

Desuden er 'Office Romance Cruelty' planlagt til premiere i første halvdel af 2022 på JTBC.

I TILFÆLDE DU GLEDE DET: Song Kang og Park Min Young spottet filmer deres nye drama 'Office Romance Cruelty'

Er du spændt på at se Park Min Young i 'Office Romance Cruelty' med Song Kang? Fortæl os dine kommentarer!

For mere koreansk drama og berømthedsnyheder, hold dine faner åbne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley ejer denne artikel.

Shai Collins skrev dette.