Park Myung Hoon, der havde sin første eksponering på BIFF-scenen, udtrykte sit taknemmelige hjerte, da han sagde: 'Mange tak. Jeg var i stand til at fortsætte mit liv i 20 år. Jeg var i stand til at fortsætte mit skuespil. Jeg blev meget chokeret og bange ved at se det. Jeg var chokeret og i frygt, men jeg var mere chokeret, da de annoncerede resultaterne. Det var et mirakeløjeblik for mig at være med i 'Parasite'.

Derudover takkede Park Myung Hoon også fans og seere på plads for skuespillerinden Lee Jung Eun, som ikke var i stand til at deltage i ceremonien. Han tilføjede: 'Jeg vil give denne pris til Lee Jung Eun, som har arbejdet hårdt.'

I mellemtiden startede BIFF den 3. oktober, og det bliver afholdt i 10 dage i Busan. Prisuddelingen deltager af store kunstnere og filmskabere sammen med deres store værker, som blev anerkendt gennem de seneste år. Festivalen vil vise film i løbet af de 10 dage.På den anden side bringer forskellige kunstnere allerede forskellige priser hjem, såsom Jeon Yeo Bin, der fik 'Rookie Actress Award', og Seong Yu Bin har også 'Rookie Actor Award'. Lim Yoona tog også 'Popular Star Award' med hjem, som for nylig mobiliserede 9 millioner biografgængere til sin film, 'EXIT'. Yoona sagde: 'Jeg har en god sommer, fordi jeg elskede 'EXIT' så meget, at jeg modtog en popularitetspris. Jeg vil hilse på jer alle. Støt mig venligst i fremtiden.'

Ydermere fik Do Kyung Soo den mandlige pendant til 'Popularity Award' for sin film 'Swing Kids'. Ki Joo Bong og Jeon Do Yeon vandt også henholdsvis 'Bedste skuespillerinde' og 'bedste skuespillerinde'.

Filmfestivalen blev lanceret i 1858, blev stoppet efter den 16. pris i 1973 og genoptog sidste 2008 Busan International Film Festival. Bortset fra resultaterne af prisen og forventningen til filmen, der vil være skærmen, forventede journalister, seere og fans også at se modebanen for de stjerner, der vil deltage i den årlige begivenhed.