Oklahoma City Thunder møder Chicago Bulls i NBA-kamp i HD og iPhone fra United Center i Chicago kl. 20.30 ET

Thunder har kæmpet for at vinde de fleste af deres seneste landevejskampe på trods af Kevin Durants højscorende indsats og er på vej ind i mandag aftens kamp i United Center efter et skævt hjemmenederlag.

Chicago (37-29) har registreret back-to-back-sejre på sin seks-kamps hjemmebane efter at have tabt to af de første tre konkurrencer, og Noah har næsten noteret triple-doubles i hver sejr. Han sluttede en assist genert i en 111-87 runde af Houston på torsdag og to korte i en 94-87 sejr over Sacramento på lørdag.Bulls, vindere i 13 af 17, vil møde et Thunder-hold, der er nummer to i Vesten, men har tabt fire af seks på udebane og er på nippet til at matche deres tre-spils udskridning der 7.-14. januar. De fik også en samlet sejrsrække på to kampe med en 109-86-dubbing til Dallas i søndags.

Oklahoma City (48-18) havde en af ​​sine værste skudpræstationer i denne sæson i det nederlag (36,7 procent) og blev heller ikke hjulpet af Russell Westbrooks fravær. Pointvagten sad ude for at hvile sit kirurgisk reparerede knæ, men forventes at vende tilbage mandag.

Westbrook, med et gennemsnit på 27,3 point i sine sidste fire kampe, havde 20 point og 10 assists i en hjemmesejr på 107-95 over Chicago den 19. december. Durant scorede de bedste 32 point i den sejr og havde 30 i søndagens tab, hans 31. på hinanden følgende spil med 25 point eller mere.

Joakim Noah havde en team-high 23 point og 12 rebounds i Chicagos fjerde nederlag i træk til Oklahoma City i december. Bulls har droppet tre af de seneste fire hjemmemøder.

Chicago har tilsammen skudt 35,2 procent i sine sidste fire matchups, mens Thunder har skudt 48,7 procent. De lavede 51,2 procent af deres skud i sejren i december, og Bulls konverterede med kun 37,7 procent.

Spillet vil blive livestreamet på www.nbalivestreamingfree.net