Tony-vinderen Laura Benanti er blevet udtaget til at slutte sig til rollebesætningen i 'Nashville' i denne sæson, og hun skal spille rollen som Sadie Stone.

Skaberne af 'Nashville' har bekræftet, at ikke blot vil Benanti være den nyeste stemme i denne sæson, hun vil også være den stemme, der fanger hjertet og opmærksomheden hos den sketchy pladechef Jeff Fordham.

Show-løberen Dee Johnson satte pris på Sadies karakter og det forhold, hun vil have til Rayna.

'Sadie er en, der ender med på Raynas radar. De forbinder sig som kvinder i denne forretning, der ikke har den bagage, som Rayna har med Juliette... Det er et interessant venskab, som vi ser udvikle sig,' fortalte Johnson. TV Line .

I mellemtiden er en række billeder taget fra 'Nashvilles' første afsnit for sæsonen også blevet frigivet, Spoiler guide rapporteret.

På et af de to billeder blev Stone fotograferet sammen med Fordham. De to blev vist se på Stones telefon. Overraskende nok er der et smil på Fordhams ansigt.

Det andet billede viste Stone, der nød sin tid i baren, helt alene. Det er uklart, om det var der, hun og Fordham mødtes første gang, men at dømme ud fra hendes påklædning på begge billeder, virker det meget sandsynligt.

'Nashville' sæson 3 starter det første afsnit for sæsonen den kommende 1. oktober, og det vil have titlen 'How Far Down Can I Go' KSiteTV noteret.

ABC har også afsløret en officiel beskrivelse af det første afsnit, der lyder: 'Efter Wills debutalbum støder Raynas til andenpladsen, er hun mere fast besluttet end nogensinde på at gøre Highway 65 og hendes plade til et hit. Til gengæld beslutter hun sig for at forfølge nogle nye og uventede muligheder for omtale, herunder et besøg på 'Good Morning America', hvor hendes ven Luke Bryan overrasker hende på scenen.'