'Modern Farmer', k-dramaet om et fortryllet band, der forsøger at leve livet på landet, begynder denne weekend. Dramaet, med FT Islands Lee Hongki, Park Min Woo, Lee Si Un, Lee Ha Nui og Kwak Dong Yeon i hovedrollerne, er det seneste i en k-drama-arv om drengene i bandet.

I dette drama flytter det udbrændte rockband Excellent Souls til landet for at skabe et nyt liv. Ikke alene er det ikke det første show om idoler eller det eneste drama, hvor idoler spiller idoler; det er ikke engang Lee Hongkis første k-drama-rolle, der spiller et idol. Men det er okay, fordi k-dramaer om bands normalt er underholdende at se.

Her er et par andre k-dramaer, der slår den rigtige tone for musikfans.'My Lovable Girl': Dette aktuelt kørende drama med idoler fra det virkelige liv, der spiller rollen som idoler, viser nogle af de mørkere sider af underholdningsindustrien. Der er meget rygstik og rivalisering. Men Rain, f(x)'s Krystal Jung og Infinite's L og Hoya skaber troværdige musikalske karakterer, som hjælper hinanden med at skabe hits.

'Du er smuk': Lee Hongkis første rolle som idol var i denne historie om en nonne, spillet af Park Shin Hye, der foregav at være medlem af et band med Jang Geun Suk og Jung Yong Hwa. De spiller alle musik og skabte en så sympatisk gruppe i ANJELL, at dramaets fans ønskede, at de skulle fortsætte med at optræde sammen.

'Heartstrings': CNBlues Jung Yong Hwa spillede også en musiker i dette drama. Park Shin Hye spiller en elev af traditionel koreansk musik, der falder for hans rocker-charme.

'Mary Stayed Out All Night': Jang Geun Suk spillede en indierocker i dette drama. Han bor i en graffiti-dekoreret garage, som han ikke har råd til at varme op, men det er okay, for han lever for sin musik. Så møder han Moon Geun Youngs karakter og bliver talt til at foregive at gifte sig med hende.

'Shut Up Flower Boy Band': 'My Lovable Girl' var heller ikke første gang L spillede et idol. Han var det medlem af flower boy-bandet, der blev valgt som mest sandsynligt til at få succes som idol-elev. Dette band medvirkede også i den nye romcom-konge Sung Joon. Andre bandmedlemmer inkluderede Lee Hyun Jae fra indiebandet Mate og Superstar K-deltagere Kim Ye Rim og Kim Min Suk.

'The Woman Who Still Wants To Marry': Forholdet i dette drama starter, da heltinden, spillet af Park Jin Hee, klipper guitarakkorden, der tilhører en musiker, spillet af Kim Bum. Hendes nyhedsoplæser-karakter bliver til sidst den største fan af hans populære indie-band.