tvN's mystiske krimiserie 'Signal' med Lee Je Hoon, Kim Hye Soo ogJo Jin Woong, er indstillet til at vende tilbage i et andet format.

Efter rygterne om dramaets anden sæson citerede mediet Star Today, at megahittet K-dramaet fra 2016 skal produceres som en webtoon.

Hermed vil de kommende digitale tegneserier blive udgivet gennem forskellige platforme som Naver og Kakao.'Signal' er ikke den eneste serie, der bliver tilpasset som en webtoon. Park Seo Joons populære serier 'Fight For My Way'' samt 'Healer', 'On Your Wedding Day' og 'Bad Guys' vil også blive præsenteret som en webtoon.

På grund af dens unikke og overbevisende historie, blev seerne så hooked på den mystiske krimiserie, hvilket fik dramaet til at opnå skyhøje seertal.

På det tidspunkt bemærkede Nielsen Korea, at finaleafsnittet af 'Signal' fik 15 procent seertal.

K-Drama 'Signal' følger historien om Park Hae Young, spillet af Lee Je Hoon, som var vidne til en kidnapningshændelse, da han var barn.

Femten år senere blev han en dygtig kriminel profiler ved politiet, hvor han løste kolde sager. Rookien arbejder under taskforce-teamleder Cha Soo Hyun (Kim Hye Soo).

Han forbandt sig dog på mystisk vis til fortiden gennem en walkie-talkie og var i stand til at kommunikere med en detektiv ved navn Lee Jae Han, spillet af Jo Jin Woong.

Hae Young var uvidende om, at Jae Han også var Soo Hyuns mentor, der pludselig forsvandt, mens han løste en sag.

'Signal' illustrerer, hvordan trioen forsøger at udarbejde uafsluttede højprofilerede sager både i fortid og nutid.

Bare hvis du er nysgerrig efter Lee Je Hoons drama, kan du stadig fange det gennem Netflix med i alt 16 afsnit.

LÆS MERE: Fra romantik til mystiske forbrydelser - disse 5 Slow Burn K-dramaer vil helt sikkert få dig klistret til dine sæder

KDrama Signal Sæson 2: Hvad vi ved indtil videre

Signal(Foto: tvN)

Forskellige medier hævder, at den populære tvN mystery-crime-serie er klar til at vende tilbage til anden sæson.

Interessant nok talte 'Signal'-manuskriptforfatter Kim Eun Hee til rygtet og talte om muligheden for, at dramaet får en efterfølger.

I et interview med Spotify News til den erfarne manuskriptforfatter i juli, udtrykte hun sine planer om at udgive en opfølgningssæson bortset fra 'Kingdom'.Hun nævnte, at hun ville skrive anden sæson af 'Signal', inden hun gik på pension.

Derudover delte forfatteren også, at hun har en masse 'motivation' til at udgive 'Signal 2'.

I mellemtiden talte 'Taxi Driver'-stjernen også om sine tanker om efterfølgeren og sagde, at han ser frem til sæson 2.

'Jeg tror, ​​det ville være svært at gøre det i år, fordi castet har travlt, men efter hvad jeg ved, bliver 'Signal 2' produceret. Jeg venter også på det«.

Selvom der ikke er nogen bekræftelse vedrørende udgivelsesdatoen, er det sikkert at sige, at fans ville komme til at se hovedstjernerne gentage deres roller som politibetjente.

TJEK OGSÅ: 'Signal' med Lee Je Hoon, Kim Hye Soo og Jo Jin Woong rygtes til sæson 2

KDramasters ejer denne artikel

Skrevet af Geca Wills