Som en skuespiller, der startede sin karriere i en ung alder, har Lee Dong Wook allerede bevist så meget i underholdningsindustrien. Med tonsvis af dramaer og film, han medvirkede i, er det sikkert at sige, at hjerteknuseren allerede tjener millioner. Men hvor rig er 'Bad and Crazy'-stjernen nu?

Lee Dong Wook som nybegynderskuespiller til at blive efterspurgt ledende mand

Lee Dong Wook begyndte sin karriere i 1999, da han lavede en cameo i en af ​​MBC's serier, efterfulgt af at optræde i teen-dramaet 'School 2' og 'School 3'. På grund af hans konsekvente skærmoptrædener fik Lee Dong Wook en stor rolle gennem SBS romantisk-komedie-dramaet 'My Girl' sammen med Lee Da Hae. Der spillede han rollen som en koldhjertet forretningsmand.

Lee Dong Wook nettoværdi 2022: Er han rigere end etiketkammerater Yoo Yeon Seok, Lee Kwang Soo?(Foto: King Kong af Starship Instagram) Lee Dong Wook

Siden da åbnede flere døre sig for Dong Wook og gav ham chancen for at vise sit talent inden for skuespil. Fra at spille naborollerne til at portrættere mere modne karakterer, er den 40-årige skuespiller nu en etableret Hallyu-stjerne.Lee Dong Wook(Foto: iQIYI Instagram) Lee Dong Wook

DU KAN OGSÅ LIKE: 'Tale of the Nine-tailed' sæson 2 og 3 bekræftet + tvN-udgivelseserklæring

Udover skuespillet oplevede han også at være vært i det berømte underholdningsshow 'Strong Heart' i 2012 sammen med komikeren Shin Dong Yup. Hans navn genopstod på forskellige onlinesider, efter han sluttede sig til Gong Yoo og Kim Go Eun i megahittet fra 2016 K-dramaet 'Goblin'.

Lee Dong Wook nettoværdi 2022: Tjener han flere millioner end Yoo Yeon Seok & Lee Kwang Soo?

Gennem sine år med ekspertise i branchen bliver skuespilleren også guidet af et godt firma, KingKong af Starship.

Lee Dong Wook nettoværdi 2022: Er han rigere end etiketkammerater Yoo Yeon Seok, Lee Kwang Soo?(Foto: King Kong af Starship Instagram) Lee Dong Wook

Han har været i agenturet i fem år, og han er labelmates med nogle af de fremtrædende skuespillere, nemlig Yoo Yeon Seok, Lee Kwang Soo, Kim Bum, Jeon So Min, Chae Soo Bin, Im Soo Jung og flere.

Men blandt dem, er Lee Dong Wook den mest velstillede?

Ifølge en kilde har 'Hotel King'-skuespilleren en anslået nettoværdi på 10 millioner USD, som han får fra dramaer, film og brandgodkendelser. Hans nettoværdi svarer næsten til Yoo Yeon Seok og Lee Kwang Soo, som spænder fra fem til ti millioner USD.

Lee Dong Wook / Bad and Crazy afsnit 2(Foto: tvN Instagram) Lee Dong Wook

I mellemtiden spiller Lee Dong Wook hovedrollen i den igangværende action-komedieserie 'Bad and Crazy'. Han spiller rollen som en politibetjent, der har en splittet personlighed. Forskellig fra sine sædvanlige roller som en kold og smuk mand, imponerer Dong Wook seerne for at vise en ny side af sit skuespil, mens han fordyber sig i en udfordrende rolle.

'Bad and Crazy' sender sit sidste afsnit den 28. januar klokken 22.00. på tvN.

I TILFÆLDE DU GLEDE DET: Lee Dong Wooks Ad-Libs i 'Bad and Crazy' beviser, at han er en genial skuespiller

For flere K-Drama, K-Movie og berømthedsnyheder og opdateringer, hold dine faner åbne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley ejer denne artikel.

Shai Collin skrev dette.