Marts er endelig ved at være slut, og der vil være nye K-dramaer, der skal udgives! Dette vil helt sikkert få dig til at overvåge på hverdage og weekender.

Nogle af dine yndlingsstjerner vender også tilbage til primetime!

Startende fra Park Hyung Sik og Han So Hees 'Soundtrack #1' til den nye koreanske BL-serie 'Blueming', er dette listen over dramaer, der har premiere i denne uge.'Soundtrack #1'

Medvirkende: Park Hyung Sik, Han So Hee

Udgivelses dato: 23. marts

To af de hotteste navne i K-dramaer i dag, Han So Hee og Park Hyung Sik er klar til at erobre primetime med deres første dramahold.

Soundtrack #1(Foto: Disney Plus Korea)

Musikdramaet 'Soundtrack #1 ' følger historien om en fotograf, Han Sun Woo og en tekstforfatter ved navn Lee Eun Soo. De har været venner i 20 år. En dag beslutter de sig for at bo i samme hus og senere udvikle følelser for hinanden.

Deres historie begynder endelig den 23. marts, onsdag på Disney+.

'Pachinko'

Medvirkende: Youn Yuh Jung, Lee Min Ho, Jin Ha, Jung Eun Chae, Han Joon Woo

Udgivelses dato: 25. marts

Det længe ventede comeback på den lille skærm af Lee Min Ho er endelig på vej. Hans drama'Pachinko'centrerer sin historie om den uforglemmelige krønike om krig, fred, kærlighed og adskillelse. Det vil også vise succesen og dommen mellem Korea, Japan og USA.

(Foto: Apple TV+ Officiel Instagram)
Skuespillere Kim Min Ha, Lee Min Ho

DU KAN OGSÅ LIKE: 'Pachinko'-pressekonference: Lee Min Ho taler om comeback-drama og er 'stolt' af Apple TV+-serien

Dramaet er baseret på New York Times' bedst sælgende bog, der også har titlen 'Pachinko'. Den stjernespækkede serie kan streames via Apple TV+ fra den 25. marts. Den får i alt otte afsnit.

'Blånende'

Medvirkende: Kang Eun Bin, Jo Hyuk Joon

Udgivelses dato: 31. marts

Efter succesen med 'Semantic Error' er en ny koreansk BL-serie sat til premiere den sidste dag i denne måned.

Campusromantikken 'Blueming' er oprindeligt baseret på en webtoon med titlen 'There's Something Wrong With My Popularity'. Den følger historien om to filmstuderende på universitetet, som vil vise deres skænderier på deres universitetscampus.

Blueming(Foto: Blueming Instagram)

Hold øje med de nye rookie-skuespillere Kang Eun Bin og Jo Hyuk Joon til at lede den kommende BL-serie. 'Blueming' har elleve afsnit og vil være tilgængelig på forskellige online streaming platforme.

'I morgen'

Medvirkende: Kim Hee Sun, Lee Soo Hyuk, SF9 Rowoon, Yun Ji On

Udgivelses dato: 1. april

MBC's fantasy-thriller-serie 'Tomorrow' er angiveligt planlagt til at udkomme den 25. marts, men af ​​nogle årsager blev den skubbet tilbage til 1. april. Derfor er seerne klar til at dykke ind i den nye verden af ​​magtfulde grim reapers.

I morgen(Foto: Netflix Korea Instagram)

'Tomorrow' skildrer historien om Choi Joon Woong (SF9 Rowoon), der bliver viklet ind i en ulykke, mens han søger en jobmulighed. Han møder duoen Goo Ryun (Kim Hee Sun) og Lim Ryung Goo (Yoon Ji On), der er kendt som grumme høstere og travle for at redde folks liv.

Det kommende K-drama vil også være tilgængeligt på Netflix fra den 1. april.

I TILFÆLDE DU GLEDE DET: Marts 2022 K-Dramas: Lee Min Ho, Han So Hee, Park Hyung Sik, More To Make Small Screen Return This Month

Hvilke af disse K-dramaer er du spændt på at se? Del dine kommentarer med os!

For flere K-Drama, K-Movie og berømthedsnyheder og opdateringer, hold dine faner åbne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley ejer denne artikel.

Skrevet af Shai Collins.