Historielinjer, skuespillere, OST'er og filmografi spiller en væsentlig rolle i ethvert K-drama. Det, der tilføjede mere spænding, er de outfits og kostumer, der følger med.K-dramaer hjælper os med at se den nyeste stil inden for mode og trends. Når det kommer til skuespillerinder, der leder en moderigtig karakter, kan vi ikke undgå at lægge mærke til det perfekte par sko, der finder sted.

Tjek din yndlingsskuespillerinde ud i deres perfekte skoøjeblikke:

Jun Ji Hyun fra 'Legend of the Blue Sea'Shim Cheong (Jun Ji Hyun) bar grønne flade sko med nitter valgt af Joon Jae (Lee Min-Ho) i en af ​​scenerne. Men i sit hverdagstøj har Shim Cheong en unik sans for mode.

Han Ye Seul fra '20th Century Boy and Girl'

Hendes karakter som Sa Jin Jin, en populær skuespillerinde, der er moderigtig på og uden for kameraskærmen. Hun bærer forskellige stilarter af sko fra edgy støvler, nøgne hæle og det par smarte sko med et sort bånd bundet om hendes ankel.

Jung Eun Chae fra 'The King: Eternal Monarch'

Premierminister Koo (Jung Eun Chae) beviser, at kvinder med magt kan arbejde med mode og se godt ud når som helst. Hun praler i stil med mærker som Alexander Mcqueen, Giambattista Valli, Salvatore Ferragamo, Prada og Jimmy Choo.

Son Ye Jin fra 'Crash Landing On You'

Yoon Se Ri (Son Ye Jin) vidste, hvad mode handler om, da hendes forretning håndterer kosmetik og modestil. Hun ser simpelthen elegant og stilfuld ud med alle her sko i dramaet.

Seo Yi Ji fra 'It's Okay To Not Be Okay'

Ko Mun Young (Seo Ye Ji) er en moderigtig bogforfatter i dramaet, som altid er på mode dag og nat. Hendes dyreste sko koster 2.450 USD. Hun ligner en levende dukke i sin elegante kjole og røde sko.