KBS 2TV gør klar til den kommende debut af 'Youth of May' med 'Sweet Home'-stjernen Lee Do Hyun i hovedrollen.

Udsendelsesnetværket drillede fans med deres første stillbilleder med den 25-årige skuespiller da han forvandlede sig til en førsteklasses medicinstuderende, Hwang Hee Tae.

I de nyligt afslørede still cuts udstråler '18 Again'-stjernen karakterens munterhed med sit legende udtryk på trods af uventede begivenheder i hans liv.'Youth of May' Medvirkende medlemmer og premiere

Tilbage i december, KBS 2TV bekræftede, at Lee Do Hyun ville føre den kommende retro-romantisk drama, der foregår i 1980'erne.

Bortset fra skuespilleren annoncerede netværket listen over hovedrollerne, inklusive Lee Sang Yi, Geum Sae Rok og hans kollega 'Sweet Home'-medspiller Go Min Si.

'Youth of May styres af Song Min Yeop, som også instruerede 2019-dramaet 'Doctor Prisoner', og er planlagt til at få premiere i den kommende maj.

Romantikdramaet foregår under Gwangju-oprørets tumultariske tider.Den følger historien om Hwang Hee Tae, en afslappet medicinstuderende, der voksede op på landet i Gwangju.

Med sit vid og sin intelligens forsøger han at bryde væk fra stereotypen om sin opvækst ved at gå ind på det prestigefyldte Seoul National University College of Medicine, hvor han anses for at være toppen af ​​sin klasse.

Der mødte han en sygeplejestuderende på tredje år Kim Myung Hee, spillet af Go Min Si.

Ligesom Hwang Hee Tae har Myung Hee også udstået mange af livets strabadser, men nægter at snuble og fortsætter med at kæmpe for sin drøm.

Udover duoen vil Geum Sae Rok og Lee Sang Yi portrættere søskende Lee Soo-Ryeon og Lee Soo Chan, som har modsatte personligheder.

Lee Soo Chan er den ældste og bærer ansvaret for deres familievirksomhed; på den anden side er hans bror Lee Soo Ryeon en glad jurastuderende.

LÆS MERE: Lee Do Hyun bliver følelsesladet af den kontinuerlige succes med serien 'Sweet Home'

Medvirkende i 'Youth of May' deltager i første manuskriptlæsning

KBS 2TV offentliggjorde de officielle billeder i løbet afførste manuskriptlæsning af 'Youth of May'overværet af hele holdet, inklusive hovedstjernerne Lee Do Hyun, Lee Sang Yi, Go Min Si, Geum Sae Rok, Uhm Hyo Seop, Oh Man Seok, Kim Won Hae, Hwang Young Hee og Shim Yi Young.

Udover rollebesætningen blev instruktør Song Min Yeob og manuskriptforfatter Lee Kang også set ved bordet læst.

Dengang afslørede 'Doctor Prisoner'-instruktøren, at det kommende melodrama ville 'fange de kærligheds- og ungdomshistorier', som genren forsøger at repræsentere.

Derudover ønskede han også at afslutte serien med succes samt sikkerheden for alle.

'Mere end noget andet håber jeg, at vi kan afslutte optagelsen sikkert, uden at nogen kommer til skade,' han sagde.

Hvad angår forfatteren Lee Kang, delte han, at der er ubestridelig kemi mellem skuespillerne, hvilket gav retfærdighed til hver karakter.

Desuden nævnte han også, hvordan han fandt på historien og sagde: 'Når jeg skriver et manuskript, sætter jeg mig ned med tankegangen om at skrive et brev. Jeg føler, at jeg har fået svaret på de breve nu.'

TJEK OGSÅ: Song Kang sagde, at han vil arbejde igen med Lee Do Hyun i et andet projekt

KDramasters ejer denne artikel.

Skrevet af Geca Flores