Kong Gon og Jung Tae-eul mødte uventet premierminister Koo i centrum af Seoul. Jung Ta-eul nævnte ikke hendes navn, men præsenterede sig selv som en rejsende i Kongeriget. De to gik, hvilket gjorde Koo utilfreds med at se ham lykkelig med en anden kvinde.

Kongeriget Korea

Mens de rejste på sit private fly, kommunikerede kong Gon og Tae-eul ved at bruge deres hænder, hvilket chokerede sekretær Mo og kaptajn Jo. Da de nåede frem til paladset, forberedte kong Gon middag til Tae-eul. Hun tog rundt i Seoul med færre penge og spiste en sandwich hele dagen. Tae-eul indså, hvordan kong Gons liv voksede op og beundrede ham for at være ærlig i det, han gjorde. Ved middagsbordet viste kong Gon Tae-eul hendes ID og roste hans tilberedte mad til hende, omend afslappet.Kaptajn Jo gav Tae-euls fingeraftryk til det kriminaltekniske team i håb om at få et fingerpeg. Han modtog et opkald fra NSC om et hastemøde og informerede King Gon med det samme.

I sine dybe tanker om kong Gon modtog premierminister Koo et opkald angående Japans skibe, der var ved at gå ind i Coreas havjurisdiktion. Hun opfordrede til et hastemøde med det nationale sikkerhedsråd. Japan forsøgte at trænge ind i Coreas territorium uden tilladelse for tredje gang. Hun var overbevist om, at forhandlinger fra de tidligere forsøg var nok, og denne gang skal de tage et større standpunkt. Hun spurgte derefter kong Gon om hans beslutning.

Kong Gon sorterede for at beskytte og stå fast i at håndtere Japans bevægelse gennem krigen. I de sidste 25 år er det første gang, at kong Gon bærer flådedragten, og han fortalte Tae-eul, at han ikke ville være i stand til at sende hende afsted. Han gav hende id'et og bad hende vente på ham. Tae-eul var ked af det og sagde farvel til ham, da hun gik tilbage til sin verden.

Republikken Korea

Kriminalbetjent Tae-eul krammede sin far efter at være kommet hjem. For at holde sig selv beskæftiget holdt hun sig selv beskæftiget med at løse sager og fange kriminelle med sit hold. Men hun venter stadig på at møde kongen og ønsker at vide, hvad der skete i hans verden.

Kongeriget Korea

Kong Gon er fast besluttet på at beskytte sit land. Han satte fod på flådeskibe som øverstkommanderende for Corea. Ved at hejse kongens flag er tegnet på, at kongen er om bord og styrer kommandoen. Kong Gon gjorde soldaterne klar til avanceret aktion.

Det japanske skib fortsatte med at bevæge sig fremad og kom allerede ind på Coreas territorium. De var inden for synsvidde i kong Gons retning. Kaptajn Jo bekymrede sig om kongens tilstedeværelse og sikkerhed, men han rådede dem til at fokusere på at beskytte landet i stedet for ham.

Kong Gon befalede major Choe at være klar til advarselsskuddene. Coreas flådefly og tankskibe bevægede sig fremad gennem hans kommando. Kong Gon fortsatte med at sende advarselsskud til Japans krigsskib. Efter et par minutter holdt Japan op med at sejle frem og trak sig tilbage. Kong Gon følte sig lettet såvel som soldaterne om bord.

Premierminister Koo sendte hendes anerkendelse til kongens indsats og udsendte en pressemeddelelse til Japan.

Læs del 2 HER .