Ved at slå sit navn frem i branchen, hvor han drømte om at dominere, har den koreanske hjerteknuser og skuespiller Kim Seon Ho stjålet alle fangirls hjerter for hans enkle, men betagende karisma.

Kim Seon Ho som en K-Drama Scene-Stjæler

Hvem ville ikke falde for Kim Seon Ho's charme? Siden han spillede rollen som Han Ji Pyeong i 2020-dramaet 'Start-Up', var mange allerede tilsluttet hans varme og modige karakter. Han blev endda døbt som 'Good Boy' af fansene, men frem for alt gav Kim Seon Ho det største andet lead-syndrom blandt de lokale og internationale K-drama-entusiaster.

Kim Seon Ho nettoværdi 2021(Foto: Salt Entertainments officielle Instagram)
Kim Seon Ho nettoværdi 2021

Han Ji Pyeong får måske ikke den kvinde, han elskede, men han vandt stadig seernes hjerter. Kim Seon Ho har høstet stor opmærksomhed verden over for sit drama-ophold i 'Start-Up'. Og siden da har Seon Ho været i stand til at lave forskellige online fanmøder for sine internationale fans.Kim Seon Ho - Hjemby Cha Cha Cha New Still(Foto: tvN's officielle Instagram)

Kim Seon Ho er en fremragende ung skuespiller, der har været aktiv i den koreanske underholdningsindustri i næsten et årti og endelig har fået set frugten af ​​sit hårde arbejde.

Gennem sine fantastiske og medrivende skuespilpræstationer bygger Kim Seon Ho også sit navn op i varietéshows, plus at han også har en sød og fængslende stemme.

DU KAN OGSÅ LIKE: BEKRÆFTET! 'Homemade Love Story'-stjerne Jin Ki Joo slutter sig til Park Hae Jin i nyt Rom-Com-drama

Hvor meget tjener Kim Seon Ho, siden han steg til stjernestatus?

Efter at have fået mindre roller er Kim Seon Ho nu i stand til at lede forskellige dramaprojekter, for han er ved at blive efterspurgt i underholdningsindustrien. Og gennem årene, hvor han var konsekvent i at forfølge sine mål, har 'Start-Up'-skuespilleren arbejdet non-stop, men hvor meget tjener han lige nu?

Kim Seon Ho nettoværdi 2021(Foto: Salt Entertainments officielle Instagram)
Kim Seon Ho nettoværdi 2021

Ifølge tv-showstjerner har Kim Seon Ho en anslået nettoværdi, der spænder fra 1 million til 5 millioner US Dollars. Men da han har været spækket med masser af projekter og skydeplaner, forventes Kim Seon Ho's nettoformue at stige.

Kim Seon Ho(Foto: Salt Entertainments officielle Instagram)

For ikke at nævne, at han igen får sin hoveddramarolle i tvN's nye romantiske serie 'Hometown Cha Cha Cha.' Faktisk er Kim Seon Ho lige nu midt i arbejdet med dramaet sammen med skuespillerinden Shin Min Ah.

I TILFÆLDE DU GLEDE DET: Salt Entertainment smider nye fængslende profilbilleder af Kim Ji Won, Park Shin Hye og Kim Seon Ho på Instagram

Kim Seon Ho er også efterspurgt, når det kommer til mærker, hans placering i mærkets omdømme er steget.

(Foto : Nyheder 1 Korea)

De resterende måneder af 2021 ville være hurtige, men virkningsfulde for skuespilleren. Derudover vandt Kim Seon Ho også TikTok Popularity Award ved den nylige 57. Baeksang Arts Awards 2021.

Hvad kan du sige om den fortsatte succes, som Kim Seon Ho får lige nu? Del dine tanker med os i kommentarerne!

For flere K-Drama, K-Movie og berømthedsnyheder og opdateringer, hold dine faner åbne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley ejer denne artikel.

Skrevet af Shai Collins.