Et andet medlem af det kejserlige hof er blevet castet til det 50-episoders historiske drama 'Kejserinde Qi', som tidligere hed 'Hwatu'.

Denne gang er det Kim Seo Hyung. Hun skal spille rollen som dronning Hwang, og hun indrømmer, at hun er nervøs.

'Det er et stykke tid siden,' sagde hun med henvisning til de næsten to år, der er gået, siden hun optrådte i sit sidste drama.På trods af at hun har arbejdet sammen med forfatterne to gange før, er hun både spændt og anspændt.

'Jeg kan ikke vente med at se, hvordan mit tredje projekt med Jang Yung Chul og Jung Kyung snart kommer til at være,' sagde Kim.

Jang Young Chul og Jang Kyung Soon skrev manuskriptet til to af Kims tidligere dramaer 'History of the Salaryman' og 'Giant'.

'En del af den spænding, jeg føler, er, at dette bliver mit første historiske drama,' sagde Kim.

Karakteren, hun vil spille, er også ret intens. Den stolte, kongelige dronning Hwang vil være en politisk rival for karakteren af ​​kejserinde Qi, portrætteret af Ha Ji Won. Dronningen betragter Ha Ji Wons karakter som en opkomling.

Det er fordi den virkelige kejserinde Qi ikke startede som royalty. Selvom hun var en velfødt kvinde i Goryeo-æraen, blev hun sendt til Kina som en hyldest og blev den kinesiske kejser Huizongs kejserlige kone. Hun siges at være smuk og talentfuld til at synge, danse og digte. Efter at have født kejseren en søn, blev hun kejserinde.

Historien bemærker, at hun var en meget indflydelsesrig kvinde, der dominerede Djengis Khans Yuan-dynasti i 37 år og ofte var med til at påvirke beslutninger, der favoriserede hendes hjemland.

Joo Jin Moo, der spillede den grusomme konge i filmen 'A Frozen Flower' med Jo In Sung, skal spille rollen som sin kongelige mand kejser Huizong. Han har ikke været i et drama i fire år.

Før hun tog sin pause fra dramaer, optrådte Kim i 'Mor Is Acting Up', 'My Husband Got A Family', 'History of a Salaryman' og 'Giant'.

Også medvirkende i 'Empress Ki' er Jin Yi Han som Tal Tal, Choi Moo Sung, som Park Bul Hwa, Lee Won Jung som Eunuch Dokman Jila og Yoon Ah Jung som prinsesse Kyung Hwa. Den har også Jung Woong In, der spillede skurken i 'I Hear Your Voice' som Yeom Byung Soo.

Dramaet vil blive optaget i Kina og er planlagt til at overtage tidsrummet for 'Goddess of Fire: Jeonji' i oktober.