Spørgsmålet om Kate Upton nøgenfotolækage, der også påvirkede andre berømte berømtheder, har banet vejen for ideen om udstilling af en kunstner. Men 'The Other Woman'-skuespillerinden' påståede nøgenbilleder vil ikke længere blive vist, efter at kunstneren trak sin beslutning tilbage, da genstandene i det formodede show er 'stjålet ejendom'.

'The Other Woman'-skuespillerinden Kate Upton nøgenfoto-lækage, såvel som 'Hunger Games'-skuespillerinden Jennifer Lawrence og andre stjerner, skulle udstilles i XVALAs fotogalleri, men planen blev for nylig forkastet, Den uafhængige sagde.

Han sagde i en pressemeddelelse: 'Det handlede ikke kun om at blive 'hacket' billeder længere, men nu præsenteret i medierne som stjålet ejendom.'Meddelelsen tilføjede: 'Folk identificerede sig med Jennifer Lawrences og Kate Uptons ofring, meget mere end jeg havde forventet, hvilket er stærkt overbevisende.'

'Dette koncept handlede altid om selvransagelse i vores nuværende kultur. Hvorfor vi føler et behov for at kende og krydse grænserne for andre individers privatliv.'

Det nævnte fotogalleri, som har titlen 'No Delete', skal finde sted på Cory Allen Contemporary Art Gallery i St. Petersburg, Florida, Washington Post sagde.

Men efter dets omtale fremhævede det lækkede Kate Upton nøgenbillede samt andre berømtheders, fulgte en offentlig forargelse på sociale medier trop.

Udstillingen vil stadig fortsætte, da kunstneren i flere år har arbejdet på at komme frem til det nævnte galleri. Det vil vise en stor samling af personlige berømthedsbilleder, som han fandt på internettet, som han håber at øge bevidstheden om digitalt privatliv.

For to uger siden kom nyheden om, at der var et massivt nøgenfoto og -videolæk fra omkring 100 berømtheder og blev offentliggjort på 4Chans hjemmeside.

Bortset fra 'The Other Woman'-skuespillerinden Kate Uptons nøgne fotolæk, er også inkluderet i kontroversen 'Big Bang Theory' sæson 8 med Kaley Cuoco, Selena Gomez, Ariana Grande, Kim Kardashian og Rihanna.

Navne på Vanessa Hudgens, Kirsten Dunst, Cara Delevingne og Kate Bosworth blev også trukket med i det massive hack-problem.

Apple har allerede afklaret, at der ikke var nogen uoverensstemmelser i deres sikkerhedssystemer, da rapporter sagde, at det banede vejen for hacket af personlige konti, der er forbundet til iCloud.

I mellemtiden fortsætter FBI stadig sin undersøgelse af spørgsmålet.