Lee Seung Gi, Park Shin Hye og flere stjerner har åbnet op om deres tanker om plastikoperationer.

På grund af det globale fænomen, som Hallyu-dillen medfører, stræber koreanerne efter billedskøn skønhed og søger hjælp gennem produkter og diæt, mens nogle tyr til skønhedsforbedringer.

Disse procedurer får en til at se og føle sig godt tilpas ved at booste deres selvtillid.Mens nogle Hallyu-stjerner nægtede at gå under kniven, talte disse stjerner ærligt om at få plastikoperationer, men de turde aldrig gøre det.

Her er grunden til, at Park Shin Hye, Lee Seung Gi og Ha Ga In engang tænkte over det, men ændrede mening på grund af disse grunde.

Park shin hye

Park shin hye(Foto: Park Shin Hye Instagram)
Park Shin Hye Hanbok

OG K-drama-fans oplevede, hvordan Park Shin Hye voksede op lige foran vores øjne.

Fra at være en barnestjerne til en eftertragtet skuespillerinde og nu en snart kommende mor, forsvinder 'The Heirs'-stjernens skønhed aldrig gennem årene.

Hun afslørede dog, at hun overvejede at forbedre sit ansigt og få en næseoperation.I 2015 blev 'Sisyphus: The Myth'-stjernen ærlig omkring operationer og skønhedsforbedring.

Som opnået af en medieudgang , hun er ikke imod at gå under kniven, men insisterer på at bevare sin naturlige skønhed uanset dens fejl.

Hun sagde: 'Jeg synes ikke dårligt om eller er imod at få lavet plastikkirurgi. Jeg tænkte engang seriøst på det, men jeg besluttede at tage mit udseende, som det er.'

LÆS MERE: Park Shin Hye Graviditetsopdatering: Hallyu Star rygtes at føde på DETTE Hospital

Da diskussionen om operationen fortsatte, afslørede skuespillerinden sin usikkerhed, især om hendes næse.

'Mit ansigt er ikke perfekt. Fordi min næse ikke er skarp, foreslog mange mennesker, at jeg skulle få lavet min næse,' tilføjede hun. På det tidspunkt overvejede hun seriøst at få det forbedret, men indså, at det gør hendes udseende unikt, og tilføjede, 'og ingen er perfekte.'

På trods af at hun ikke fik lavet sin næse, pryder Park Shin Hye tonsvis af magasinforsider og repræsenterer avancerede mærker som deres muse.

Lee Seung Gi

Lee Seung Gi(Foto: Hook Entertainment Official Instagram)

Den prisvindende skuespiller har været vokal om højdepunkterne i sit liv. Det inkluderer den tid, hvor han næsten overvejede at få en næseoperation.

I et af afsnittene af SBS' show 'Circle House' afslørede 'Mouse'-stjernen, at han engang overvejede at få det ordnet.

Som bemærket af SBS nyheder , Lee Seung Gi troede, at få hans træk mere defineret ville gøre ham til en bedre skuespiller.

For ham synes han, at hans næse 'så så mærkelig ud af en eller anden grund' og beslutter sig for at søge en udtalelse fra en ekspert.

'Jeg konsulterede lægen og fastsatte en dato for min operation. Jeg satte endda et depositum ned. Jeg kunne dog ikke lade mine agenturpersonale vide om det, sagde han og bemærkede, at han var nødt til at gøre det hemmeligt.

Interessant nok, efter konsultationen, endte han med at ombestemme sig og delte: 'Jeg tænkte på fordele og ulemper, og kom til den konklusion, at det var bedst ikke at få en næseoperation.'

Selvom Lee Seung Gi ikke er gået under kniven, betragtes han som K-dramas mest alsidige skuespiller, og han høster tonsvis af nomineringer og priser ved forskellige ceremonier.

Han Ga In

(Foto : Nyheder 1 Korea)

I samme show nævnte Han Ga In også, at hun overvejede at få en plastikoperation.

'Moon Embracing Sun'-stjernen fortalte, at hendes usikkerhed var hendes vægt, hvilket kan ses gennem hendes ansigt.

Skuespillerinden ønskede at tilføje fedt til sit ansigt for at se mere ungdommeligt ud, og tilføjede: 'Jeg har ikke meget fedt i mit ansigt, så jeg vil gerne vinde noget. Jeg vil gerne ændre mit ansigt lidt, hvis jeg kan«.

Grunden til, at Han Ga In ikke forfulgte sin beslutning om at gå under kniven, var hendes mand, sagde hun.'Jeg spurgte min mand, om jeg skulle opereres for en gangs skyld, men han protesterede mod det og sagde, at han aldrig ville lade det ske.'

I TILFÆLDE DU GLEDE DET: Gong Yoo Fanboys over Kim Ji Won, Lee Min Kis drama 'My Liberation Notes'

KDramasters ejer denne artikel
Skrevet af Geca Wills