Siden hun forlod Seoul til Jeju, begyndte Won Mi Ho at støde på lystdæmoner og andre monstre. Heldigvis redder Van hende altid, hvilket fik Mi Ho til at tilbyde alliance i 'Island' episode 2.

'Island' afsnit 2: Van Keeps Saving Won Mi Ho Against Lust Demons

Efter at hun blev forrådt af sekretær Kang, konfronterede Won Mi Ho (Lee Da Hee) ham og besluttede at afslutte deres bånd.

Hendes dilemma begyndte, da Mr. Kang blev til en dæmon og forsøgte at kvæle hende. Heldigvis gjorde Van (Kim Nam Gil) sin uventede entré. På et øjeblik var han i stand til at skære Mr. Kangs arm i skiver og viste hans imponerende sværdmandskab, der slog dæmonen i stykker.(Foto: TVINGs officielle Instagram)
Kim Nam Gil mestrer at leve dobbeltliv for at bekæmpe ondskab i 'Island' Stills

Van forsvandt før Butler Jang (Oh Gwang Rok) ankom. Grundigt forskrækket over mødet og frustreret over, at ingen tror på hende, bookede Won Mi Ho direkte til lufthavnen. Desværre opstod der fare igen, da en sikkerhedsofficer, der blev dæmon, udløste endnu en forpustet jagt.

I TILFÆLDE DU GLEDE DET: 'Island' afsnit 1: Kim Nam Gil & Cha Eun Woo er bestemt til at beskytte Lee Da Hee

Endnu en gang kom en velkendt skikkelse - og reddede Mi Ho, som så ikke imponeret ud over hans handling. Dæmonen kastede sine kløer lige ind i Vans underliv, men den virkede ikke på ham og dræbte med succes det nævnte monster.

Won Mi Ho tilbyder Van at arbejde for hende

Efter at alt var afklaret, forklarede Van til Mi Ho, at de væsner, der jagtede hende, var begæredæmoner - legemliggørelser af ondskab, der tilraner sig menneskelige former for at slynge ud af landet. Won Mi Ho benyttede lejligheden til at møde Van igen til at tilbyde arbejde til hende.

(Foto: TVINGs officielle Instagram)
'Island' afsnit 2: Lee Da Hee tilbyder Kim Nam Gil at arbejde for hende

Van var først tøvende, men endte med at slå sig sammen med hende. Mi Ho lavede en ansættelseskontrakt og tilbød en god løn. Won Mi Ho følte sig dog forvirret, da Van ikke har et efternavn, ID eller noget, der beviser sin identitet. Efter yderligere forhandlinger underskrev Van kontrakten næste morgen, hvilket chokerede Won Mi Ho.

Van mindede om sin barndomsrejse, da han blev taget ind i et kloster som den eneste overlevende fra et lystdæmonangreb. Hovedmunken skabte udødelige dæmondræbere for at besejre lystdæmonerne. Tidligere overlevede kun to drenge den forfærdelige prøvelse, nemlig Van og Goong Tan (Sung Joon).

(Foto: TVINGs officielle Instagram)
'Island' afsnit 2: Lee Da Hee tilbyder Kim Nam Gil at arbejde for hende

Won Jung befriede dem fra den underjordiske celle, men Vans dæmonside dukkede op, hvilket fik ham til at bide Won Jungs arm. Men han gav hende straks gratis lægebehandling for at hele hendes sår.

Efter lange år forenede trioen sig igen. Det blev også vist, at Won Mi Ho er den eneste frelser, der kan forhindre verdens ødelæggelse.

Præst John starter eventyrlig rejse med Won Mi Ho

I mellemtiden morede den unge og moderne præst Yo Han også kaldet John (Cha Eun Woo) mange med sit talent inden for eksorcisme. Han blev bragt til Jeju af Butler Jang for at beskytte frelseren.

DU KAN OGSÅ LIKE: 'Alchemy of Souls' afsnit 28: Go Yoon Jung bryder Lee Jae Wooks hjerte

Hvad kan du sige om 'Island' episode 2? Del dine tanker med os i kommentarerne!

For flere K-Drama, K-Movie og berømthedsnyheder og opdateringer, hold dine faner åbne her på Kdramastars.