Song Hwa og hendes fastboende læger gik ud til et overdådigt måltid efter en lang uge med arbejde på hospitalet. De har dannet et godt samarbejde og nyder hinandens selskab.

Ik-jun tilbragte tid med sin søn U-ju med hans yndlings 'ægdråbe'-sandwichbutik. U-ju er sandsynligvis en voksen dreng. Ik-jun nyder deres små stunder sammen, og han tilbringer også det meste af sin tid med Song Hwa, mens de spiser deres måltider sammen i deres klinik. De fleste af lægerne har en travl uge med alle deres operationsplaner og møder.

Suk Hyung giver altid følelsesmæssig støtte til alle sine patienter. Derfor får han stor beundring fra fastlæge Chu Min Ha.Jung Won har svært ved at overbevise sin mor om hans plan om at forfølge at blive præst. Han har kun indtil slutningen af ​​året til at forberede sig og gøre, hvad han havde brug for, før han begyndte på seminaret. Rosa (Jung Wons mor) følte sig ked af at vide, at hendes eneste søn snart ville gå. Hun vil ikke være i stand til at være bedstemor og bliver alene, da de fleste af hendes børn er kirkens tjenere.

Jung Won bad Song Hwa om at overtage hans fond, da han støtter mennesker uden midler til at blive behandlet med nogen sygdom. Han planlægger at aftale alle arrangementer, før han går til seminaret. Fonden modtager rigtig mange donorer, da en del af VIP-patienterne er i fuld belægning. Ik-jun arbejder hårdt på at behandle og lave vellykkede operationer. Song Hwa tog imod tilbuddet, men følte sig ked af at vide, at Jung Won ville forlade hospitalet i fremtiden.

Fastlæge Gyeon Chul er meget forelsket i Jung Won, men han forsøger at afvise hendes tilstedeværelse, selvom Gyeon Chul altid tjener til at hjælpe Jung Won i hans pædiatriske afdeling. Jung Won er meget tæt på sine unge patienter. Han bekymrer sig, når børn kommer til skade, når der bruges nåle til IV'er eller medicinindsprøjtninger.

Jung Wan var ked af det, da Ahn informerede dem om, at Ik-sun (hans kæreste) forlader Korea for sine internationale studier i England. Legatet er på tre år, hvilket betyder, at de ikke skal ses i lang tid. Ik-sun ønsker ikke at giftes med det første.

Fastlæge Do Je Hak redder en af ​​sine patienter, der ønskede at dø, og nægter at få lægehjælp. Han kan ikke lade være med at tænke på, hvad der vil ske, hvis patienten dør. Overlægen Cheon ønsker heller ikke at gøre noget. Je Hak søgte råd hos Jung Wan, og han bad ham om at insistere på alle sine bestræbelser på at redde patienten. Je Hak knælede og tryglede patienten om at tage sin medicin for at overleve. Han havde medlidenhed med sig selv, men resten af ​​lægerne bifaldt hans indsats.

I denne uge spillede bandet en sang, der taler om kærlighed og håb. Denne gang synger Jung Won en del af sangen, og Ik-jun var glad for at se sin ven åbne sit sind om Gyeon Chul.

Suk Hyungs mor ønsker at forfølge sine planer om at blive skilt fra formand Yang. Da advokaten leder op til retten, blev formand Yang indlagt på hospitalet for en sprængt aorta-nerve. Suk Hyung sluttede sig til Jung Wan, da de arbejdede på operationen. Han er i koma og lav sandsynlighed for at leve. Suk Hyungs mor besluttede ikke at fortsætte med skilsmissen.