I 'Her kommer Jang Bo Ri' blev Han Seung Yeon slået på ryggen af ​​Keum Bo Ra.

Den 8thafsnit af MBC weekend-dramaet 'Her kommer Jang Bo Ri', der udsendes den 4. majth, Keum Bo Ra, der har ekstreme kostproblemer, havde en datter Ka Eum (spillet af Han Seung Yeon), som afsluttede sine studier i USA og kom tilbage.

Han Seung Yeon kom ikke tilbage fra et elitestudie i udlandet, men det var en indsats fra Keum Bo Ra, fordi hun var så dum, og hun sendte hende en halv kraft. Han Seung Yeon havde også opgivet dette og havde gennemgået plastikkirurgi for at komme tilbage til landet.Han Seung Yeon havde gennemgået en stor operation, og Keum Bo Ra og Oh Chang Suk var stort set blevet overrasket. Han Seung Yeon opgav at studere og gik tilbage for altid, og fordi hun brugte penge til venstre og højre, var der mindst ti vogne til at læsse alt, hvad hun havde købt. Keum Bo Ra var så ked af det, at hun begyndte at slå Han Seung Yeon.

Han Seung Yeon var så fuld af sig selv, at hun troede, at alle mænd i verden elskede hende. Hun er fuld af luksus og bruger hans mor Hwa Yeon (spillet af Geum Bo Ra) som en kilde til penge og er den yngste datter, der altid laver ballade.

Denne scene blev filmet i Incheon International Airport, og Keum Bo Ra ramte Han Seung Yeon på ryggen et par gange, mens de legede med kat og mus for at skabe en scene.

Efter at have afsluttet skuespillet sagde Han Seung Yeon: 'Jeg var i stand til at afslutte skuespillet på grund af ældre skuespillere, der kom på scenen som min familie. Jeg følte, at jeg skulle arbejde endnu hårdere' og smilede.

I fremtiden vil Han Seung Yeon finde arbejde, som han kan lide og gjorde Dong Hoo (spillet af Han Jin Hee) og Hwa Yeon kede af det, da det vil vise en ny side af dem selv.