Han Hyo Joo vender tilbage til den lille skærm med den nye thriller Kdrama Lykke , ved siden af ​​Park Hyung Sik. De to vil vise deres egen karisma som politibetjente, der vil kæmpe for at redde verden.

Den 12. oktober udsendte tv-giganten tvN det første sæt stillbilleder af Han Hyo Joo i den nye thriller Kdrama Lykke .

På de nyligt udgivne billeder fordybede Han Hyo Joo sig fuldstændigt i actionscenen som Yoon Sae Bom, politiets kommando med et ustoppeligt vid og instinkt.Derudover fangede Yoon Sae Boms strenge, men beslutsomme øjne potentielle seeres opmærksomhed.

(Foto: tvN) Han Hyo Joo

Den skarpe og forsigtige atmosfære på det næste billede øger også følelsen af ​​uopsættelighed og fare, da politiets kommando retter sin pistol mod nogen. Så signalerer det spændte udtryk og voldsomme blik en øjeblikkelig hændelse.

I TILFÆLDE DU GLEDE DET: Han Hyo Joo og Park Hyung Siks 'Lykke' er truet af en apokalyptisk krise

Han Hyo Joos komplette karismatiske transformation hæver forventningsindekset til et nyt højdepunkt.

Han Hyo Joo på New Kdrama Lykke og Yoon Sae Bom

Skuespillerinden delte sine ærlige tanker om det nye drama, såvel som sine personlige grunde til at vælge det. Han Hyo Joo sagde: 'Manuskriptet var meget interessant, og jeg var i stand til at fordybe mig mere, fordi Yoon Sae Bom og jeg har meget til fælles.'

(Foto: tvN) Han Hyo Joo

Hun tilføjede: 'Der er ingen grund til ikke at gøre det, og jeg vil gerne prøve noget forfriskende og nyt.'

LÆS MERE: Park Hyung Sik, Han Hyo Joo og flere viser godt teamwork ved 'Happiness' første manuskriptlæsning

(Foto: tvN) Han Hyo Joo

Han Hyo Joo stimulerer forventningen ved at sige: 'Yoon Sae Bom og jeg har mange ligheder, og Yoon Sae Bom blev skabt naturligt med kritisk tænkning. Fordi det nuværende mig ligner min karakter, vil jeg gerne vise sympati, synkronisering og alt mit bedste gennem skuespil.'

Kdrama Lykke Resumé og premieredato

Det Ahn Gil Ho-instruerede drama følger historien om en ny normal by, der er inficeret med en ukendt virus og en smitsom sygdom. Folk og borgere forsøger at lede efter roden til epidemien, mens de kæmper for deres overlevelse og psykologiske sikkerhed.

Samarbejdet mellem 'Record of Youth'-instruktøren Ahn Gil Ho og 'The Good Wife'-forfatteren Han Sang Woon stimulerer yderligere forventninger og større forventninger.

LÆS OGSÅ: Han Hyo Joo er færdig med at filme sit drama-comeback 'Happiness' + skal angiveligt arbejde sammen med Jo In Sung i Disney+'s 'Moving'

Udover Han Hyo Joo og Park Hyung Sik vil skuespillerne Jo Woo Jin, Lee Jun Hyuk, Park Joo Hee, Baek Hyun Jin og Bae Hae Sun også deltage i at styrke dramaet.

Lykke er planlagt til at blive sendt den 5. november klokken 22.40. på tvN. Den vil også være tilgængelig via Viu.