EXO Sehun skabte overskrifter, da han endelig optrådte meget længe i 'Now, We Are Breaking Up' episode 4!

Læs videre for at vide mere.

'Nu går vi i opløsning' slår rekord for personlig seertal

Med sin stigende berømmelse både i de indenlandske og internationale seere, bliver Song Hye Kyo og Jang Ki Yongs 'Now, We Are Breaking Up' ved med at opnå nye seertal hver uge.Song Hye Kyo og Jang Ki Yongs romanske drama 'Now, We Are Breaking Up(Foto: @nowwearebreakingup_official Instagram)

Under den seneste udsendelse, som blev sendt den 20. november, 'Nu går vi i opløsning', optog afsnit 4 en gennemsnitlig procentdel på 7,9, nye tal, der slog den tidligere rekord på 7,3 procent i afsnit 3.

Dramaet er også i en hård konkurrence med MBC's 'The Red Sleeve Cuff' med 14:00 Junho og Lee Se Young i hovedrollerne. Serien havde også en imponerende rating på 7,5 procent på sin episode 4.

Nu går vi i opløsning, afsnit 4(Foto: @nowwearebreakingup_official Instagram)

På grund af den store efterspørgsel, siges SBS nye melodrama at være spækket med flere interessante plots i de kommende afsnit. Dramaet tilfredsstillede allerede publikum under episode 1, og forventningerne stiger hver uge, efterhånden som historien skrider frem, og nye karakterer dukker op.

I TILFÆLDE DU GLEDE DET: 'Nu går vi i opløsning' Afsnit 4: Choi Hee Seo opdager Jang Ki Yongs følelser for Song Hye Kyo

EXO Sehun sætter ild til internettet efter hans vellykkede Kdrama-debut i 'Nu går vi i opløsning'

Den længe ventede skærmtid for EXO's Sehun skete i 'Nu går vi i opløsning' afsnit 4. Idol-skuespilleren fordybede sig i rollen som Hwang Chi Young, den eneste søn af Mr. Hwang (Joo Jin Mo) og Hwang Chi Sooks (Choi Hee Seo) yngre bror.

Hans karismatiske indtog fangede seernes opmærksomhed og fik deres øjne til at klæbe på skærmen under Sehuns skuespilpræstation. Idol-skuespilleren viste sine imponerende skuespilskoteletter, der blev nydt af fansene. Allerede før episoden blev sendt, var #ActorSehun allerede nået til trendlisten verden over. Selvom de fleste af fansene så hans skuespil gennem EXOs musikvideoer, roste mange Sehuns legende præstation med Song Hye Kyo.

Nu hvor EXO-medlemmet gjorde sin store entré i dramaet, er forventningen fokuseret på hans karakterudvikling og kemi med de andre medvirkende. Sehuns tilstedeværelse i 'Now, We Are Breaking Up' tilføjer interesse for mange.

EXO(Foto: @nowwearebreakingup_official Instagram)

Den officielle side for dramaet på Instagram delte et billede af Sehun med sit manuskript, hvilket signalerede hans gennembrud med at blive en voksende skuespiller.

I mellemtiden kan du se 'Nu går vi i stykker'-afsnittene hver fredag ​​og lørdag kl. 22.00 (KST) på SBS.

Du kan også se Oh Sehun i den kommende film 'The Pirates: Goblin Flag', som er planlagt til at få premiere i biograferne i februar 2022.

DU KAN OGSÅ LIKE:EXO Sehun dukker endelig op som Hwang Chi Hyung i 'Now, We Are Breaking Up', afsnit 4

Hvad kan du sige om Sehuns første optræden i SBS' 'Now, We Are Breaking Up'? Del dine tanker med os i kommentarerne!

For flere K-Drama, K-Movie og berømthedsnyheder og opdateringer, hold dine faner åbne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley ejer denne artikel.

Skrevet af Shai Collins.