'Endless Love' Jung Kyung Ho løj for Ryu Soo Young, at han var far til Hwang Jung EUms barn.

På SBS weekend-dramaet 'Endless Love', der blev sendt den 17. augustth, Han Kwang Chul (spillet af Jung Kyung Ho) begyndte at sige hårde ord til Han Kwang Hoon (spillet af Ryu Soo Young).

På denne dag så Han Kwang Hoon en nyhedsartikel om, at Suh In Ae (spillet af Hwang Jung Eum) var gravid med Han Kwang Chuls barn. Bagefter ringede Han Kwang Hoon til Suh In Ae. Han Kwang Hoon sagde: 'Så vil du have mig til at tro, at nyhedsartiklen er sand, ikke? Du siger faktisk, at In Ae er gravid med dit barn? Hvad var der sket med In Ae?.'I denne episode havde In Ae set Kwang Hoon efter at være kommet ud af fængslet. Så snart hun så ham, begyndte hun at græde og fælde tårer og sagde: 'Alt, jeg ville, var at se dig igen. Nu, den eneste person, jeg har at tro på, er dig.' Hun fældede disse tårer ved at hænge på den eneste person, som Kwang Chul holdt af. Han havde opgivet al sin rigdom og værdigenstande for at forsøge at redde In Ae fra fængslet, fordi han var begyndt at oprigtigt og oprigtigt bekymre sig om hende.

I mellemtiden er 'Endless Love' et SBS-drama, der omhandler karakterers liv fra 70'erne og frem til i dag. Den viser, hvordan tre menneskers drømme hænger sammen med deres individuelle ambitioner og romantik. Lee Hyeon Jik er producer, og forfatteren er Na Yeon Sook.