Slutningen af ​​hovedhistorien er ankommet i ' Romantisk lægelærer Kim ' og selvom nogle af dens valg er smarte, føles det for det meste som en forhastet konklusion på emner, der havde brug for lidt mere. På den anden side, hvis du har set frem til en knytnævekamp mellem Yoon-wan og lærer Kim, kan du skrabe det af din ønskeliste. Alt i alt giver slutningen, hvad den med rimelighed kunne ganske godt.

' Romantisk lægelærer Kim ' har været ret fokuseret på følelser og moralske kampe som en serie. Det har ikke gjort det bedste stykke arbejde på alle tidspunkter, og jeg har talt om opgivelsen af ​​dets mest udfordrende koncepter mange gange før. Uanset hvad har dens skabere stadig forsøgt at beholde dette igangværende tema, mens de giver efter for de kommercielle krav. Den sidste episode er en kulmination på den vigtigste moralske kamp og præsenterer en besejret skurk.Yoon-wan ( Choi Jin-ho-I ) har ikke været en interessant antagonist, og jeg har ondt af skuespillerens tabte potentiale og den moralske kamp, ​​som en mindre tegneserieagtig person ville have medført. Jeg synes, at hans stille nederlag er passende, og jeg er glad for, at vi ikke går ind i processen med hans undergang, men jeg føler, at en, der har taget så meget af serien med sine gerninger, har brug for mere tid og opmærksomhed. Jeg går ud fra, at skaberne simpelthen undgår dette på grund af, hvor enkel hans karakter er.

Der er andre emner, der ikke behandles, såsom In-beom's ( Yang Se-jong ) karakterændringer og hans målrettede misbrug mod Yeon-hwa ( Seo Eun-su ). Der er ingen måde, disse kunne have været håndteret på så kort tid, men en vis lukning ville have været rart. I stedet går kostbar tid til den yderst unødvendige skadesskrækkelse for lærer Kim ( Han Seok-Kyu ). Afsnittet kæmper mellem at injicere nye ting for at holde seerne med til slutningen og lukke nogle ældre plotpunkter.

Hvad angår de forskellige ting, der bliver lukket, er det rart at se det ske, selvom de fleste dramaer ville forlade dem. Udgaven af ​​Dr. Moon's ( Tae In-ho ) snyd bringes tilbage, og vi finder endelig ud af den overraskende ikke-dramatiske tidligere forbindelse mellem formand Sin ( Joo Hyeon ) og lærer Kim. Måske var der mere til sidstnævnte, men mangel på tid ændrede dette.

Jeg forlader hovedhistorien om 'Romantic Teacher Doctor Kim' med blandede følelser. Serien er bestemt fejlbehæftet, og som seer er jeg meget skuffet over at se den falde fra sin tidlige nåde. Som en anmelder, der ved, hvordan denne branche behandler historier, og hvordan vurderinger påvirker dette, forstår jeg, hvorfor nogle problemer ikke kunne undgås, men stadig finder skrivningen problematisk. I slutningen af ​​dagen er serien underholdende, velspillet, og den byder på det, de fleste seere gerne vil se.

' Romantisk lægelærer Kim ' er instrueret af Yoo In-sik , skrevet af Kang Eun-kyeong og funktioner Han Seok-Kyu , Yoo Yeon-seok , Seo Hyeon-jin og Kim Hong-pa .

Kilde: HanCinema