Horrorfilmen 'The Divine Fury' fra 2019 følger historien om en kampsportsmester, der får kræfter til at kæmpe mod magtfulde onde kræfter. Han kæmper mod dæmoniske enheder i Sydkorea.

Med Park Seo Joon, Ahn Sung Ki og Woo Do Hwan i hovedrollerne dominerede 'The Divine Fury' billetkontoret ikke kun i Sydkorea, men i lande som Australien, New Zealand, Canada og USA.

Den modtog kritikerros og indtjente i alt 11,1 millioner USD. Her er, hvad der holder de medvirkende beskæftiget efter tre år!Park Seo Joon

Park Seo Joon er uden tvivl en af ​​de skuespillere, der har et uovertruffent talent, når det kommer til skuespil.

(Foto: Lotte Entertainment)
Park Seo Joon, Ahn Sung Ki, Woo Do Hwan

Efter filmens succes hoppede han på et andet projekt med den voksende skuespillerinde Kim Da Mi med titlen 'Itaewon Class'.

Serien var et øjeblikkeligt hit. Den modtog anerkendelse og overfyldte støtte fra fans og seere over hele verden under hele sin udsendelse.

(Foto: JTBC)

I øjeblikket er han i gang med at optage sin nye film 'Dream' med IU, hvor han portrætterer en tidligere atlet, der bliver træner for et særligt hold i verdensmesterskabet.

I TILFÆLDE DU GLEDE DET: 'Frk. Hammurabi' Cast Update 2022: Gå ikke glip af Go Ara, Kim Myung Soo, Sung Dong Il's kommende dramaer, film, mere

Han vil også optræde i katastrofefilmen 'Concrete Utopia' med Lee Byung Hun og Park Bo Young. Begge film er planlagt til at blive sendt i anden halvdel af året.

(Foto: Officiel Twitter-konto for 94Kingdami)

Desuden er Park Seo Joons amerikanske superheltefilm 'The Marvels' i øjeblikket i postproduktion. Det er planlagt til at møde offentligheden i 2023.

Ahn Sung Ki |

Vidste du, at Ahn Sung Ki optrådte i mere end 130 film (og det tæller!) i løbet af sin karriere som skuespiller?

Ahn Sung Ki |(Foto: Kunstnerfirmaet Instagram)
Ahn Sung Ki Stills

Ahn Sung Ki er en af ​​landets mest respekterede skuespillere. Han er en prisvindende skuespiller, der medvirkede i film som 'Pacemaker', 'Love and...' og 'Human, Space, Time and Human' for at nævne nogle få.

I øjeblikket forbereder skuespilleren sig i øjeblikket på at optræde i sine nye film 'Cassiopeia', 'Birth' og 'Spring in Seoul'.

Ahn Sung Ki |(Foto: Kunstnerfirmaet Instagram)
Ahn Sung Ki Stills

Selvom optagelserne nu finder sted på trods af pandemien, er yderligere detaljer om de nye film endnu ikke afsløret for offentligheden.

Han forventes at styrke de nævnte film med sine erfaringer og magt som veteranskuespiller. Gå ikke glip af hans kommende film i 2022!

Woo Do Hwan

Efter 'The Divine Fury' vendte Woo Do Hwan tilbage til den lille skærm og optrådte i det romantiske fantasy-drama i A-klasse 'The King: Eternal Monarch' med Lee Min Ho, Kim Go Eun og flere i 2020.

(Foto: Vogue Korea Via News 1)

Samtidig påbegyndte han sin obligatoriske værnepligt i juli 2020. Han blev færdig som elevleder på 1. afdeling for transportuddannelse og blev udskrevet den 5. januar 2022.

LÆS MERE: 'Absolute Boyfriend' Cast Update 2022: Tjek disse nye værker fra Yeo Jin Goo, Girl's Day Minah, Hong Jong Hyun

Lige nu er skuespilleren ved at forberede sin nye Netflix-serie 'Hounding Dogs'. Den er baseret på en webtoon af samme navn. Den skildrer historierne om tre mænd, der forsøger at komme ud af gælden.

Woo Do Hwan(Foto: Woo Do Hwan Instagram)

Lee Sang Yi, Kim Sae Ron og Heo Jun Ho er også en del af dramaet. Woo Do Hwan genforenes med 'The Divine Fury'-forfatteren Kim Joo Hwan i 'Hounding Dogs', hvilket gør deres kemi og linjelevering mere imponerende.

Det kommende drama er planlagt til at blive sendt i den senere del af året.


Kiltandkeeley ejer denne artikel.

Skrevet af Elijah Mully.