Hver måned er kærlighedsmåned, så længe du ser det rigtige romanske drama!

Det er på en eller anden måde magisk, hvordan hver og en af ​​os, der bor i forskellige dele af verden, bliver forbundet og interesseret i at overvåge koreansk indhold. Nogle gange ønsker vi at stoppe med at se, men vi ledte efter flere afsnit og serier at se.

Mens fangirlingen fortsætter, er her listen over romantiske koreanske webdramaer, som du bør begynde at se i dag!'Vær positiv'

EXO-medlem Kyungsoo bliver endelig udskrevet fra militæret. Og nu hvor han er tilbage, er det også din chance for at se hans romantiske komedie-kortserie med titlen 'Be Positive'.

Den fortæller historien om Hwan Dong (Kyungsoo), som har travlt med at forberede sig til sit afgangsprojekt som hovedfag i film og ønsker at være instruktør i fremtiden. Men da han kæmper for at opfylde sine krav, beder han om hjælp fra sin ekskæreste Bang Hye Jung (Chae Seo Jin) til at spille hovedrollen i hans projekt.

'A-TEEEN'

Dette drejede sig om teenageres bekymringer og kærlighedshistorier. De oplever meget, mens de forbereder sig til deres SAT (højskoleoptagelseseksamen) i denne serie, modenheden af ​​disse teenagere vil blive vist, når de overvinder deres frygt, mens de forfølger de ting, de ønsker i livet. Du kan se dens 1. og 2. sæson!

Absolut et must at se webdramaer. Et af hovedparret i anden sæson (APRIL's Naeun og Golden Child's Bo Min) har en masse hjertesvingende scener, plus andre karakterer var også underholdende at se, da de skildrer de rene og ægte roller som teenagere.

'Jeg kan se din MBTI'

Frisk fra listen er det kommende webdrama med The Boyz's Hyunjae og den smukke model Choi Yeon Soo i hovedrollen. 'I Can See Your MBTI' er det nyeste teen-romantiske drama bragt til dig af SBS Entertainment. Det vil handle om emnet MBTI (Myers-Briggs Type Indicator), en populær personlighedstest blandt Generation Z.

Jeg kan se din MBTI(Foto: SBS Entertainment)

Seerne bør se frem til kemien på skærmen i de vigtigste leads. Dette vil også markere, Hyunjaes skuespildebut!

Læs også: The Boyz Hyunjae & Choi Yeon Soo skal spille som hovedrolleindehaverne i det nye webdrama 'I Can See Your MBTI'

'Dagligvarebutik Fling'

Disse stjernespækkede webdramaer vil helt sikkert være sjove at se. Nogle af dine yndlingsidoler var en del af denne webserie. Startende fra AB6IX's Kim Dong Hyun, Golden Child's Jaehyun, VICTION's Subin og PENTAGON's Wooseok. De skal spille som de mandlige hovedroller og skuespillerinden Choi Ji Soo som den kvindelige hovedrolle. Du vil helt sikkert nyde at se dette søde, men kaotiske drama kaste sig ud!

'En god uge'

Med Lovelyz's Jisoo som Da Eun og tidligere MYTEEN's Shin Jun Seop som Han Jung Woo. Dette webdrama vil give dig en masse sommerfugle i maven, mens du ser på. Bortset fra Han Jung Woos søde gestus mod Da Eun, vil denne serie fortælle dig mere om livets kampe ved at være et idol. Der er også spændende scener, som du kan glæde dig til at se! 'One Fine Week' er værd at se, hvis du leder efter en fængslende kærlighedshistorie.

Dette er blot nogle af de gamle og nye webdramaer, som du kan nyde at se når som helst og hvor som helst. Gennem disse serier vil du føle den slags kærlighed, som kun denne slags indhold kan give dig. Så du må hellere begynde at se nu!

Læs også: Park Seo Joon, Cha Eun Woo og mere: Skuespillere med tegneserie-lignende billeder er den næste store ting i K-Drama-scenen

Læs også: Kim Doyeon og Kim Minkyu fanget i en unik romantik i 'Pop Out Boy'

Hvilket af disse web-dramaer vil du gerne binge-se? Fortæl os det i kommentarerne!

For flere K-Drama, K-Movie og berømthedsnyheder og opdateringer, hold dine faner åbne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley ejer denne artikel.

Skrevet af Shai Collins.