(Foto: instagram)
'It's Okay To Not Be Okay's' skuespiller Oh Jung Se taler om sin skildring af Moon Sang-Tae

'It's Okay To Not Be Okay' er et af de mest succesrige K-dramaer i 2020. Fans spekulerer endda i, at de kan vinde alle priserne for i år. Er du ikke enig?

Hovedrolleindehaverne og birollebesætningens hårde arbejde har i sidste ende givet pote, da fans verden over er hooked med dramaet. Efterhånden som showet nærmer sig sin afslutning, vil fans stadig gerne have mere.En masse dramaserier med mentale helbredsproblemer, men 'It's Okay to Not Be Okay' er en af ​​de få, der var i stand til at skabe opmærksomhed og levere sin historie til seere verden over med succes.

På nuværende tidspunkt er mange allerede opmærksomme på autisme, alligevel diskriminerer nogle mennesker mennesker med autisme. Den brede offentlighed har endnu ikke helt accepteret, at autisme ikke er en sygdom; snarere er autismespektrumforstyrrelse en tilstand, der påvirker et barns sociale færdigheder og adfærd.Oh Jung Se, der spiller som Moon Sang-Tae i dramaet, er den ældre bror til Moon Gang-tae (Kim Soo-hyun) og en voksen født med autismespektrumforstyrrelse eller ASD. Skuespilleren lavede en fantastisk skildring af autisme, som bringer udfordringerne ved at have tilstanden frem i lyset.

Under showets pressekonference med Netflix i sidste måned, svarede Oh Jung Se på, hvordan hans karakter har påvirket rollebesætningens opfattelse af hans rolle. Han fortalte også pressen, at han var meget forsigtig, og han studerede meget om at repræsentere Sang Tae. Han prøvede hårdt på at efterligne karakteren, men han mener stadig, at han skal arbejde hårdere på det.

(Foto: instagram)
'It's Okay To Not Be Okay's' skuespiller Oh Jung Se taler om sin skildring af Moon Sang-Tae

Da han tidligt blev spurgt, sagde han, at han portrætterede en karakter, der lider af autisme; nu siger han, at han misbrugte udtrykket, fordi han, da han begyndte at repræsentere Sang Tae, indså, at autisme ikke er en sygdom. I stedet er det noget, nogle mennesker er født med.

Selvom han intenst har studeret karakteren, mangler han stadig at vide mere om Sang Tae. Men for ham er det mest kritiske aspekt, han skal arbejde på, mens han spiller rollen som Sang Tae, karakterens uskyld, renhed og godhjertede natur. Selvom han har specifikke træk og adfærd, er Oh Jung Se opmærksom på, at Sang Tae udstråler charme og uskyld.

Meget kan stemme med, hvad Oh Jung Se sagde. Desuden har karakteren hjulpet skuespilleren med at indse, at autisme ikke er en sygdom, så alle bør ikke løbe fra dem. Hermed håber producenterne, at folk vil have samme erkendelse som Oh Jung Se. Folk bør lære at acceptere, at der er dem, der er født med psykiske handicap, og det ville ikke skade, hvis vi accepterer dem og udvider vores tålmodighed og forståelse til dem.

I mellemtiden er nogle kendte mennesker fortalere for psykisk sygdom, da dette er blevet ignoreret af mange. Mange mennesker betragter stadig mennesker med psykisk sygdom som skøre. Gennem dette drama kan de måske indse, at mennesker med psykiske handicap har mere brug for trøst end dømmekraft.

Se de sidste to afsnit af 'It's Okay to Not Be Okay' den 8. og 9. august kl. 21:30 KST.