Kan du gætte, hvem af 'Boys Over Flowers'-stjernerne, som seerne ønsker at se igen i dramaer? Læs videre for at vide!

Kim Hyun Joong(Foto : KBS )
Kim Hyun Joong

Seerne vælger Kim Hyun Joong som skuespiller, de vil se i dramaer igen

I en nylig meningsmåling fra Exciting DC blev Kim Hyun Joong valgt som den stjerne, seerne ønsker at se igen i dramaer.

Der blev deltagerne spurgt, hvilken stjerne de gerne ville se aktiv i branchen igen, og som følge af afstemningen i syv dage (fra 6. til 12. februar) toppede sanger-skuespilleren ranglisten.Kim Hyun Joong(Foto: Kim Hyung Joongs Instagram)

Kim Hyun Joong havde i alt 2.406 ud af 5.842 stemmer, hvilket svarer til 41,18 procent.

For at huske var det tidligere SS501-medlem under beskydning i 2015 for sin kontrovers, der involverede hans ekskæreste, samt spritkørsel.

Hvad skete der med Kim Hyun Joong?

'Mischievous Kiss'-skuespilleren vandt til sidst sagen mod sin ekskæreste. Derefter vendte han tilbage med en ny serie i 2018, med titlen 'Den tid når tiden stopper' i KBS.

Selvom han gjorde et comeback på en lille skærm, efter at problemerne var løst, modtog Kim Hyun Joong et koldt svar fra offentligheden.

Du kunne måske også lide: Kim Hyun Joong optræder i KBS Joy 'Ask Me Anything'

Kim Hyun Joong(Foto: Kim Hyun Joong Instagram)

Seerne havde ikke kunnet se ham i mere end fire år. Han optrådte for første gang på skærmen gennem KBS' 'Ask Us Anything' i 2021 og tiltrak straks fans opmærksomhed ved at afsløre de skjulte historier i hans fortid.

Han delte også, at han havde fået en YouTube guldknap gennem SNS.

Kim Hyun Joong(Foto: Kim Hyun Joong Instagram)
Kim Hyun Joong

I mellemtiden blev Won Bin nummer to med 687 (11.76). Seerne ønsker at se ham igen i action- og romantikgenreshows. Han har ikke været aktiv i mere end et årti, hvilket har fået fans til at føle sig skuffede.

BIGBANG blev nummer tre med 596 stemmer (10,20%). Gruppen er ikke vendt tilbage til musikscenen, da medlemmerne meldte sig til militæret, startende i 2017. Heldigvis er 'K-pop Kings' klar til at møde VIP'er (BIGBANG fandom) igen med en single, og det spekuleres i at være frigivet i marts.

DU KAN OGSÅ LIKE: 'Boys Over Flowers' Cast Opdateret 2021: Hvor er Lee Min Ho, Goo Hye Sun, Kim Hyun Joong og flere 12 år efter, at dramaet blev afsluttet?

'Hometown Cha Cha Cha'-skuespilleren Kim Seon Ho blev nummer tre, mens Gil og Roy Kim fulgte efter.

I mellemtiden har Kim Hyun Joong travlt med at arbejde med musik og deler endda sin opholdssted på sin officielle YouTube-kanal.

I TILFÆLDE DU GLEDE DET; 'Forecasting Love and Weather' afsnit 2: Song Kang, Park Min Young er utilsigtet enige om at tilbringe natten sammen

I hvilken dramagenre vil du se Kim Hyun Joong næste gang? Del dine kommentarer med os!

For flere K-Drama, K-Movie og berømthedsnyheder og opdateringer, hold dine faner åbne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley ejer denne artikel.

Skrevet af Shai Collins.