Ciara ser ud til at være ovre sit brud med sin eksforlovede Future, da 'I'm Out'-sangerinden angiveligt er tilbage i studiet for at fokusere på at lave ny musik. Ifølge de seneste rapporter ser den enlige mor ud til at gå videre fra sin rapper-ekss påståede snydskandale med hans tourstylist, Tyrina Lee.

Ciaras sidste musikprojekt var et selvbetitlet album udgivet i 2013. Ifølge en rapport fra Billboard , tog R&B-divaen for nylig til Instagram for indirekte at afsløre, at hun arbejder på ny musik.

Billedet viste Ciara sammen med musikproduceren Polow da Don, som hun arbejdede sammen med til sit hitnummer 'Promise' fra 2006. Sangerinden skrev underteksten til Instagram-billedet: 'Late Night Studio Vibes With @polowdadon. #Zonin'Fankommentarer stirrede ind efter Ciara uploadede billedet. En kommentar lød: 'Dette er virkelig fantastisk. Jeg er så glad for, at I alle er sammen igen. I laver virkelig fantastisk musik sammen.'

Ifølge rapporten fra Billboard , Polow da Don har arbejdet med folk som Kelis, Kelly Rowland, Jennifer Hudson, Nelly, Robin Thicke og Christina Aguilera. Hitproducerens seneste projekt var med Nicki Minaj for 'Anaconda'.

At arbejde på ny musik kan muligvis hjælpe Ciara med at komme videre fra sin grimme splittelse med sin eks-forlovede, Future. En nylig rapport fra Hollywood Take sagde, at Ciaras brud med Future muligvis kunne være endeligt, at hun angiveligt allerede har returneret sin forlovelsesring på $500.000 til rapperen.

Rapporten tilføjede, at Ciaras beslutning om at slå op med Future for altid kunne være blevet forværret af detaljer, der fortsat dukker op om hans snyd.

Rapperen har angiveligt købt sin tourstylist og påståede elskerinde Tyrina Lee førsteklasses flybilletter og designertilbehør under hele deres rygtede affære.

'(Ciara) fandt ud af affæren gennem flere kilder i de seneste uger,' sagde en insider, rapporteret af Hollywood Take .

Kilden tilføjede: 'Der var klare beviser, da hun henvendte sig til Future om snyderiet. Det her var tydeligvis ikke kun en en-nat ting.'

Ciara og Future blev forlovet sidste år. De har en fire måneder gammel søn, Future Zahir Wilburn.

Ifølge en rapport fra Daglig post forlovelsesringen på en halv million dollars blev heller ikke båret af sangerinden, da hun for nylig blev set ved Paris Fashion Week.