Choi Ji Woo er nu mor!

Ifølge sit agentur, YG Entertainment, har den sydkoreanske skuespillerinde endelig budt sin førstefødte velkommen lørdag (16. maj). I mellemtiden afslørede udtalelsen ikke flere detaljer om babyens navn og vægt.

YG Entertainment udtalte, at Choi Ji Woo fødte sin datter om morgenen den 16. maj. Bureauet forsikrede, at både moderen og datteren har det rigtig godt og er ved godt helbred. Choi Ji Woo hviler sig og er ved at komme sig.Endelig ønskede bureauet at takke alle, der har sendt deres kærligheds- og lykønskningsbeskeder til veteranstjernen.

Choi Ji Woo og hendes ikke-berømthedsmand, der er ni år yngre end hende, og ejeren af ​​et informationsteknologifirma, sluttede sig til hinanden i marts 2018. Og i december 2019 annoncerede de, at de ventede deres første barn. Skuespillerinden fik meget støtte fra sine fans til sin graviditet, da hun fylder 45 i år!

Desuden er Choi Ji Woo ikke den eneste sydkoreanske skuespillerinde, der har født efter at være fyldt 40. 'Jewel in The Palace' (2003) skuespillerinde Lee Young-ae fødte tvillinger i en alder af 40 i 2011, mens skuespillerinden Ham So -won fødte en pige som 42-årig i 2018.

Tillykke til de nybagte forældre!

YG Entertainment oplyste ikke, hvornår skuespillerinden ville vende tilbage til at spille. Det sidste projekt, Choi Ji Woo lavede, var en cameo, der spillede som sig selv, mens hun mødte en nordkoreansk fan i hitserien 'Crash Landing On You'.

Choi Ji Woo er kendt for de roller, hun portrætterede i mange tv-serier, nemlig 'Stairway To Heaven' (2003) og 'Temptation' (2014).

Den 6. maj skrev Choi Ji Woo på sin fanklubs hjemmeside hendes skrevne brev og et nyligt foto af sig selv med en babybule.

Hun fortalte, at hun siden sin graviditet fandt større respekt for alle mødre, især da hun blev gravid i en ældre alder og under pandemien. Hun gav også udtryk for, at hun håber på at være en rollemodel for kvinder, der vil blive mødre i fremtiden.