En kilde fra Family ENT, det bureau, der har håndteret Månen Ji Yoon , har bekræftet, at skuespilleren døde den 18. marts omkring klokken 20.56. KST.

Agenturet rapporterede til Xportsnews, at skuespilleren for nylig tog på hospitalet, fordi han oplevede en alvorlig halsbetændelse, men hans tilstand blev til sidst forværret, og derefter blev han overført til intensivafdelingen. Han mistede bevidstheden og var desværre ikke i stand til at komme sig. Det blev derefter rapporteret, at han døde af akut septikæmi (blodforgiftning).

Mange berømtheder, især dem, som Moon Ji Yoon tidligere har arbejdet med, respekterede den afdøde stjerne efter at have hørt om hans alt for tidlige død.Skuespillerinde Ha Jae Sook skrev på sin Instagram-konto og udtrykte, at Ji Yoon tog sig rigtig godt af hende, bekymrede sig om hende og i tider med lykke og sorg og drak med hende. Hun håber, at Moon Ji Yoon vil føle sig godt tilpas og ikke føle mere smerte i himlen. Hun sagde også, at de vil mødes igen, mens de smiler i en fjern fremtid. Hun håber, at han vil flyve frit rundt som det billede, skuespilleren tegnede til hende til hendes bryllup. Hun afsluttede sit indlæg med at udtrykke sin dybeste taknemmelighed og sagde også, at hun var ked af det, der skete.

På sin instagram-konto, skuespillerinde Åh Ji Eun gav udtryk for, at den afdøde skuespiller, der portrætterede rollen som sin eksmand i dramaet Gyldne Have , sagde, at hun følte sig fortabt efter at have hørt den chokerende nyhed. Hun udtrykte sin dybe medfølelse og sagde, at hun bad om, at Gud er med ham. Hun tilføjede, at de for altid vil værne om hans fantastiske skuespil dybt i deres hjerter. Hun delte også, at hun gerne ville sende trøst og støtte til hans familie og alle, der elskede ham.

'Hvil i fred, Moon Ji Yoon,' På skrev Ji Eun.

Shin Ji Soo udtrykte også sin afsked og sagde, at skuespilleren virkelig var noget, selv da han gik. Hun sagde, at hun var glad for, at de i det mindste så hinanden for to uger siden, og fortalte sin afdøde ven, at hun ikke skulle bekymre sig om hende.

Også på Instagram, Shin So Yul udtalte, at hun sender trøst og støtte til hans familie og alle, der har brugt dyrebar tid med Moon Ji Yoon. Han var altid et venligt og et godt menneske for alle, ifølge skuespillerinden. Hun fortalte, at hun gik for at vise sin sidste ære, men for hende føltes det stadig ikke rigtigt. Hun takkede den afdøde skuespiller og gav udtryk for, at hun var glad for, at hun mødte skuespilleren og lærte ham at kende.

Berømtheden konkluderede, 'Vi vil alle huske dig i lang tid. Hvil dig behageligt.'

Shinhwa medlem Kim Dong Wan har også arbejdet med skuespilleren Moon Ji Yoon i filmen med titlen 'Spin Kick'. Han skrev på instagram, 'Du forsvandt som en løgn.'

Vi udtrykker vores dybe og dybe medfølelse med Moon Ji Yoons familie og venner.