Berømtheder er kede af den seksuelle skandale kaldet 'Nth Room', som involverer unge mindreårige. Politiet fangede den mistænkte, der angiveligt var involveret i denne kontroversielle sag og er i øjeblikket under efterforskning

Skuespillerinden Moon Ga Young, der spiller hovedrollen i den igangværende serie 'Find mig i din hukommelse', delte sin støtte i andragendet om at få den påståede mistænktes identitet afsløret for offentligheden. K-drama-kendisen udtrykte sin støtte på sociale medier den 20. marts for at opfordre myndighederne. Kort efter gjorde flere berømtheder det samme.

Overskrifterne dukkede op, da Metropolitan Police fangede den mistænkte, som spillede en stor rolle i det syndikerede træk med seksuelt misbrug af unge kvinder.Politiet sagde, at Cho (den mistænktes navn) narrede ofrene til at sende ham nøgenbilleder, der inkluderede deres ansigt, og ved at fortælle dem, at det var en del af et højtlønnet deltidsjob. Cho brugte derefter nøgenbillederne til at afpresse ofre, som han omtalte som 'slaver', for at få videoer af seksuel karakter og distribuerede dem på tværs af chatrum.

Cho menes at have kørt tre typer Telegram-chatrum tilknyttet tre niveauer: 200.000 til 250.000 vundet for niveau 1 chatroom, 700.000 vundet for niveau 2 og 1,5 millioner vundet for niveau 3. De tilføjede, at den mistænkte udnyttede kvinder og mindreårige fra december 2018 til tidligere i denne måned.

Politiet konfiskerede 130 millioner won fra den mistænktes hjem og sporer i øjeblikket de aktiver, han påstås at have opnået gennem denne forbrydelse. Den mistænkte formodes også at have sikret private oplysninger om ofrene og medlemmer af chatrummene gennem administrative hjælpere på lokale regeringskontorer for at afpresse brugerne og ofrene.

Under efterforskningen indrømmede Cho at have rekrutteret nogle af brugerne til kriminelle aktiviteter, herunder hvidvaskning af penge. Nogle af hans medskyldige overfaldt endda nogle af ofrene seksuelt.

Denne følsomme sag fik store navne i underholdningsindustrien til at udtrykke deres tanker om spørgsmålet gennem sociale medier. Skuespillerinden Ha Yeon Soo skrev på sin Instagram, hvordan hun havde det med det. Hun postede også andragendet i sine IG-historier. Skuespillerkollegaen Son Soo Hyun skrev sine frustrationer over folkene bag. Hun afslører sin støtte til det mistænkte billede, der er tilgængeligt i medierne og folk at se.

Dokumenterne, der cirkulerede, bestod af 2 andragender, og en af ​​disse er at afsløre gerningsmandens billede, da politiet forsøger at eftersøge Chos medskyldige yderligere og fremsætte de nødvendige retslige anklager. Det er kendt, at 300.000 underskrifter er blevet samlet inden for 2 dage for kravet om at afsløre identiteten.

K-pop idoler, såsom Girl's Day's Hyeri og Sojin, Baek Yerin, VIXX's Ravi, VAV's Baron, KARD's BM, ex-MOMOLAND medlem Yeonwoo, sanger-skuespillerinden Hyosung, Kim Bomi, Simon D, ex-STELLAR medlem Gayoung, Park Jimin , og ex-INFINITEs Hoya deltog også i at bønfalde den mistænktes gerning.