'A Business Proposal'-skuespillerinden Kim Sejeong er booket og travlt! Sangerinden-skuespillerinden er nu ved at forberede sit næste projekt. Fortsæt med at læse for at få flere detaljer!

'A Business Proposal' Skuespillerinde Kim Sejeong skal lede nyt drama 'Today's Webtoon'

Kim Sejeong gør klar til sin nye store skuespillerrolle i et andet SBS TV-drama 'Today's Webtoon' (bogstavelig titel)!

Den 25. marts blev det bekræftet, at Kim Sejeong skal lede det kommende SBS-drama 'Today's Webtoon', som er en koreansk genindspilning af det populære japanske drama 'Sleepeeer Hit!' i 2016.Kim Sejeong(Foto: Kim Sejeongs officielle Instagram)

Dramaet fortæller historien om On Ma Eum, en tidligere judo-atlet, der slutter sig til webtoon-redaktionen. Hun kæmper for at forbedre sig selv som webtoonredaktør.

Det vil også vise feltets konkurrencemæssige karakter i Sydkorea. Kim Sejeong påtager sig rollen som rookie-kontraktansat On Ma Eun i dramaet.

Kim Sejeong(Foto: Kim Sejeongs officielle Instagram)

Hun stoppede sin atletiske karriere efter en uheldig ulykke fandt sted under en kamp. Det rev hendes ankelbånd. Men hendes lidenskab døde ikke, og hun begyndte at drømme på ny.

I TILFÆLDE DU GLEDE DET: Ny romantisk komediedronning? Her er hvad Kim Sejeong ønsker at opnå gennem 'Et forretningsforslag'

On Ma Eum er en sprudlende medarbejder med en positiv indstilling, på trods af livets mange modgang. Med sin enestående præstation i 'A Business Proposal' forventes Kim Sejeong at skildre det realistiske liv som en rookie-medarbejder.

Kim Sejeong(Foto: Kim Sejeongs officielle Instagram)

I den tidligere del af 2022 blev Nam Yoon Su, der optrådte i den historiske romanserie 'The King's Affection', rapporteret at optræde i dramaet.

På den anden side slår Kim Sejeong sit navn fast i branchen gennem sit verdensomspændende hit SBS-drama 'A Business Proposal' med Ahn Hyo Seop.

Kim Sejeong(Foto: Kim Sejeongs officielle Instagram) Kim Sejeong(Foto: Nam Yoon Su Instagram)
Nam Yoon Su

Dramaet slår løbende sine egne rekorder med en all-time high rating siden premieren.

Desuden er 'Today's Webtoon' planlagt til at blive sendt i anden halvdel af 2022.

Kim Sejeong stopper planlagte aktiviteter

Kim Sejeong stopper alle planlagte aktiviteter, efter hun er blevet testet positiv for COVID-19.

Den 22. marts blev sangerinden-skuespillerinden diagnosticeret med virussen efter at have gennemgået en forebyggende hurtigtest samt PCR-test. Begge kom positive tilbage.

(Foto: SBS Drama)
Kim Sejeong

På grund af denne begivenhed annoncerede kunstneren udsættelsen af ​​hendes første solo-fanmøde 'Sejeong's World Diary', som er planlagt lørdag den 26. marts i YES24 Live Hall.

LÆS OGSÅ: 'A Business Proposal' Skuespillerinde Kim Sejeong modtager kritik for sit skuespil - her er hvorfor

For at sikre hendes sikkerhed og bedring er Kim Sejeong i selvisolation. Jellyfish Entertainment, Kim Sejeongs agentur, undskylder for at have skabt bekymring.

(Foto: Jellyfish Entertainment)
Kim Sejeong | 'Sejeongs verdensdagbog'

Agenturet lovede også at sætte sangerinden-skuespillerindens helbred og bedring først. Detaljer om fanmødet vil blive offentliggjort på et mere passende tidspunkt.

Kiltandkeeley ejer denne artikel.

Skrevet af Elijah Mully.