Bae Suzy fortsætter med at glæde fans med hendes skuespildygtighed og fantastiske billeder, mens hun pryder forsiden af ​​Harper's Bazaar Korea.

Hendes seneste optræden på magasinets forside i maj 2021 fejrer hendes 11 år i branchen.

Bae Suzy for Harper's Bazaar Korea

På en række billeder så den 26-årige skuespillerinde smart ud i sit smukke outfit, da hun iførte sig et Dior-ensemble.På det næste billede udstråler 'Start-Up'-stjernen en nabo-pige-stemning med sit afslappede outfit, iført en hvid top over en strikvest, parret med baggy denimbukser, mens den lukker looket af med dyreprint.

Dette blev også delt på Bae Suzys Instagram , som har opnået 1,2 millioner likes og næsten 6.000 kommentarer, da dette skrives.

LÆS MERE: Bae Suzy og Shin Dong Yup skal være vært for Baeksang Awards 2021

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af 숮이 (@skuukzky)

Bae Suzy fejrer sit 11 års jubilæum

Under hendes chat med Harpers Bazaar hold, bliver den firedobbelte Baeksang Arts-vinder ærlig, da hun fortalte om sin indsigt og reflekterer over sine 11 år i showbiz.

'Vagabond'-skuespillerinden fortalte, at hun følte, at tiden flyver hurtigt; men hun nævnte også, at i stedet for at leve i fortiden, er hun opmærksom på fremtiden og fokuserer mere på det, der endnu skal komme.

'Det ligner stadig i går, men jeg tror, ​​at denne tid allerede er gået. Det ser snarere ud til, at jeg er mere bekymret for, hvordan jeg skal bruge tiden i fremtiden frem for den tid, der er gået.'

For at huske, blev Bae Suzy først introduceret i 2010 som medlem af en dengang populær pigegruppe Gå glip af en , sammen med andre idoler Fei, Jia og Min.

Hun skiftede derefter til at blive skuespiller og fik sin skuespildebut i KBS2s musikteenagerdrama 'Dream High'.

Med sin ubestridelige dygtighed og skønhed landede hun adskillige bemærkelsesværdige dramaer og film. Dette inkluderer hendes gennembrudspræstation i filmen 'Architecture 101', hvor hun portrætterede rollen som Seo-Yeon, der lever i fortiden.

Filmens enorme succes gav hende også titlen 'nationens første kærlighed' - et kaldenavn givet til kommende stjerner i branchen.

Bortset fra hendes melodrama-film, der anses for at være en af ​​de ti mest sete film i Korea, var Bae Suzy i stand til at lande nogle bemærkelsesværdige dramaer såsom 'While You Were Sleeping', 'Vagabond' og det nyligt populære tvN-drama 'Start Up' sammen med Nam Joo-Hyuk, Kim Sun-Ho og Kang Han-Na.

Bae Suzy taler om udfordringer og hvordan hun bevarer en positiv stemning

Når man står over for en vanskelig situation, holder Bae Suzy tingene positive og undgår ikke at blive hængende eller 'fanget af negative stemninger'.

Hun lever efter mantraet 'livet er for kort' og lærer at værdsætte og fejre de vigtige ting i nuet.

På trods af sin enorme succes og at være blevet kåret som en af ​​de bedst betalte skuespillerinder, kan Bae Suzy godt lide at holde fødderne på jorden og ved, hvordan man giver tilbage til folk.

I en tidligere artikel fejrer sanger-skuespillerinden hende regelmæssigtfødselsdagstradition ved at donere til velgørende formål.

Life Share Association har angiveligt delt, at hendes samlede donation med non-profit organisationen har nået omkring 359.000 USD eller 400 millioner won, som blev brugt til at behandle patienter med uhelbredelige sygdomme som leukæmi og pædiatrisk cancer.

I TILFÆLDE DU GLEDE DET: Bae Suzy Net Worth 2021: Sådan tjener 'Start-Up'-skuespillerinden sine millioner

KDramasters ejer denne artikel.

Skrevet af Geca Wills