Assassin's Creed Unity Udgivelsesdato: Assassin's Creed Unity er blevet bekræftet som en aktuel gen- og kun PC-titel og er indstillet til udgivelse til efteråret, meddelte Ubisoft under sit finansregnskab i eftermiddags.

Hvis du ser på det økonomiske dias, der er postet nedenfor, vil du bemærke, at spillet er under udvikling hos 10 Ubisoft-studier: Montreal, Toronto, Singapore, Quebec, Annecy, Shanghai, Chengdu, Kiev, Montpellier og Bukarest.

For blot et par måneder siden fortalte Ubisofts nordamerikanske præsident Laurent Detoc til IGN, at Ubisoft ville bryde Assassin's Creeds årlige tidsplan ved at forsinke et spil, 'hvis det ikke er godt nok.''Hvis vi tror, ​​vi er endt med et 70 procent Assassin's Creed-spil, vil vi ikke sende det,' sagde Detoc til IGN. 'Det skader mærket. Jeg har ikke tænkt mig at give dig navnene på produkter, for du kender dem lige så godt som jeg gør, men hvis du begynder at lave spil på 70 procent, selv med et stort mærke, vil folk til sidst ændre mening om det mærke. De vil ikke have det længere. Det er det, der redder gentagelsen. Der er omkring 30 millioner mennesker, der har spillet Grand Theft Auto. Sidste år, for at vælge et rundt tal, havde vi omkring 10 millioner mennesker, der spillede Assassin's Creed. Når vi kommer med en Assassin's Creed næste år, er der yderligere 10 millioner helt nye mennesker, som måske er interesserede i de nye rammer på grund af den nye historie eller de nye søslag og piraterne. Det er en variation af gameplay fra selv sidste år.'

'Du medbringer noget frisk, men du skal også bringe kvalitet,' fortsatte han. 'Der er mange mennesker, der kan spille dit spil. Vi har fans, der vender tilbage til franchisen, og vi er meget taknemmelige for dem, fordi vi synes, vi giver dem et godt spil at spille, og de giver tilbage til os, når de køber det. Men der er mange flere mennesker derude, som vi kan sælge spil til.'

'Jeg kan godt lide at tro, at vi ikke forsinker alt,' sagde Detoc. 'Det er årsagen til forsinkelsen, der virkelig betyder noget. Det er meget nemmere at forudsige udgivelsen af ​​en Assassin's Creed, fordi vi forstår, hvad det kræver. Det er meget nemmere at forudsige en franchise, der helt sikkert har flere gentagelser end en ny IP.'

Assassin's Creed Unity er kun ét spil i serien, der rammer dette efterår, ifølge hvad Ubisofts administrerende direktør Yves Guillemot fortalte investorer i dag.

Den rygtede arbejdstitel i øjeblikket er Assassin's Creed Comet ifølge tidligere rapporter og er i færd med at lancere sammen med Unity på sidste generation. Det vil angiveligt sætte spillere i støvlerne af en tempelridder ved navn Shay.

Ubisoft har endnu ikke bekræftet navnet på titlen, men Guillemot sagde, at den udkommer til efteråret på PS3 og Xbox 360.

I mellemtiden, hvis du ikke har set traileren endnu, så tjek videoen herunder!