Fans af Marvels 'Agent Carter' kan få en behagelig overraskelse eller en skurrende skuffelse. Selvom det endnu ikke er bekræftet, om serien vil blive fornyet eller aflyst, hævder de seneste rygter, at ABC vil udgive en officiel erklæring i næste uge.

Ifølge Venture Capital Post , er der stor mulighed for, at 'Agent Carter' ville blive fornyet til sæson 2. Selvom serien ikke havde levet op til netværkets forventninger, med hensyn til seertal, blev det sagt, at de udøvende producenter var villige til at give den endnu et skud.

Som Kiltandkeeley tidligere rapporteret, var det rygtet, at 'Agent Carter' sæson 2 vil blive aflyst på grund af dens deprimerende seertal. Fra en planlagt serie på 13 afsnit var showet blevet skåret ned til otte. Selvom både showets premiere og sidste episode fik over 4 millioner visninger, er showet stadig under godkendelse sammenlignet med de andre programmer.ABC-præsident Paul Lee forblev dog optimistisk med hensyn til showets fremtid. Det er også interessant at bemærke, at Hayley Atwell (Peggy Carter) ville optræde i 'Avengers: Age of Ultron.' Denne nyhed kan bare opmuntre ABC-producenterne til at forny serien for en anden sæson.

'Agent Carter' executive producer Tara Butters har endnu ikke udgivet en erklæring om mulig fornyelse eller aflysning af showet. Butters afslørede dog, at showløberne allerede havde plots i tankerne, hvis serien skulle blive fornyet.

taler til Cinemablend Butters afslørede, at hun ser frem til at udvide det nuværende 8-episode format til 13 episoder. Hun sagde også, at selvom fans har set en gammel version af Peggy Carter i 'Captain America: The Winter Solider', så vil serien ikke være på vej ind i forskellige årtier lige nu. Hun sagde, at en del af 'Agent Carters' charme var, at den fandt sted i efterkrigstiden.

Det var rygter, at netværket ville annoncere, om 'Agent Carter' sæson 2 vil blive aflyst eller fornyet inden forårsferien.