Lærere er andenforældre, som deler deres viden og visdom med deres elever.

Her er undervisere i K-dramaer, hvis viden og livserfaringer vil inspirere dig til at gøre det bedre og opnå en god fremtid. Med de udfordringer, de stod over for i livet, bliver deres elever motiverede til at forvandle sig selv og hente noget værd.

Skole 2013

Disse er K-Drama-lærere, der vil inspirere dig til at studere og få et godt liv(Foto: KBS)

Med Choi Daniel og Jang Nara i hovedrollerne er en af ​​de største udfordringer, de står over for som lærere, at motivere deres elever til at gøre skolen til en prioritet. De kom ind på en skole, hvor eleverne overmander deres lærere med deres hårde opførsel.Jang Nara bragte sin tro til praksis og sagde: 'Skolen er et sted, hvor vi lærer folk at tænke selv. Det er ikke et sted, hvor vi underviser i tricks til, hvordan man kommer ind på college. Det er et sted, hvor vi uddanner mennesker.' I hendes beslutsomhed og vedholdenhed i at lære eleverne den rigtige vej gør hende sårbar over for de højerestående. Men hendes hengivenhed og handlinger skaber forandring til det bedre, efterhånden som eleverne indser det fulde potentiale, de har.

Drøm stort

Disse er K-Drama-lærere, der vil inspirere dig til at studere og få et godt liv(Foto: KBS)

Seks talentfulde elever nåede alle deres drømme, da de støttes af deres lærer Uhm Ki Joon. Han fik ansvaret for at få eleverne til at repræsentere skolen som befalet af administrationen. I stedet for at presse sine elever til at nå det umulige, vejleder og støtter han dem efter deres egen vilje og talenter. Uhm Ki Joon motiverer eleverne til at arbejde i deres eget tempo frem for at tænke på konkurrencen og frustrationer, der følger med.

Master of Study

Disse er K-Drama-lærere, der vil inspirere dig til at studere og få et godt liv(Foto: KBS)

Bae Doona er en lærer, der inspirerer og forsvarer sine elever mod skolesystemets grimme bureaukrati. Hun er bange i omgangen med de andre lærere, der udfordrer hende i at håndtere, hvad der er retfærdigt for elevernes velfærd. Hun brænder for at beskytte sine studerende mod andre fakultetsmedlemmer, som for længst havde kasseret.


Hvad så

Disse er K-Drama-lærere, der vil inspirere dig til at studere og få et godt liv(Foto: MBC)

En af de bedste historier om et lærer-elev forhold, begge hjalp hinanden på mange måder. Oh Man Seok er en lærer og en døende alkoholiker, der havde svært ved at præstere inden for sit felt. Han underviser talentfulde og motiverede universitetsstuderende, som derefter vinder ham til at præstere bedre i det, han laver. Han begyndte derefter at undervise ikke kun om emner, der bringer viden, men også mere om livet.Han begyndte at tage sig af dem, og hans lektioner blev derfor mere udfordrende.

Selvom det er trist, da lærerens liv er ved at være slut, huskes han godt for, hvad han har givet sine elever, og hvordan han genvinder sig selv i processen.

Vægtløftningsfe Kim Bok Joo

Disse er K-Drama-lærere, der vil inspirere dig til at studere og få et godt liv(Foto: MBC)

Choi Moo Sung, som professor Yoon Deok Man, er en mand, der følger hans motto, 'Hvordan du slutter, er lige så vigtig som, hvordan du starter.' Han motiverer sine atleter til at yde deres bedste og samtidig nyde livet, som det kommer. Han bekymrer sig mere om processen med at få atleterne til at føle sig glade og succesfulde på samme tid. Sammen med ham er hendes medtræner Jang Young Nam, som også gør sit bedste for at opmuntre atleterne og blive en af ​​de mennesker, som de også kan stole på.

Hvem er din yndlings K-drama lærer? Kommenter nedenfor!